RSS

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

12 septembrie 1940: La Baia Mare…

Ziua de 12 septembri…

Viorica-Elisabeta Lupu va candid…

Viorica-Elisabeta Lu…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Cum vă sună o tabără de haiducie?Puțină activitate fizică nu strică. Cel mai bun remediu pentru sedentarism!

Print Friendly, PDF & Email

Cum vă sună o tabără de haiducie?Puțină activitate fizică nu strică. Cel mai bun remediu pentru sedentarism! 

Tabara de Haiducie “Nicolae Ciolacu” este un eveniment organizat de către  Asociatia “Gogu Puiu si Haiducii Dobrogei” în perioada 1-3 iunie 2018, unde organizatorii promit că participanții vor “gusta o picatura din rigorile si austeritatea vietii in rezistenta din muntii Romaniei, pe care si-au asumat-o luptatorii anticomunisti”.

“Va invitam in Tabara de Haiducie “Nicolae Ciolacu” unde, pret de trei zile, vom gusta o picatura din rigorile si austeritatea vietii in rezistenta din muntii Romaniei, pe care si-au asumat-o luptatorii anticomunisti.

Alaturi de specialisti in domeniile militar, medical si al artelor martiale, participantii isi vor insusi tehnici de autoaparare, elemente de prim ajutor, topografie si orientare, scoala de noduri/matelotaj, construirea unui adapost si a diverselor tipuri de capcane pentru animale si vor invata sa ridice greutati mari utilizand corzi si descompunerea de forte.

Componenta teoretica ce va aborda subiecte ca: marile agresiuni naturale, calea virila, termoregulatia si ABC-ul supravietuirii va fi intotdeauna regasita in exercitii practice desfasurate in aer liber.

Un aspect important al taberei vizeaza intoarcerea omului catre natura, chiar daca pentru doar 3 zile, de aceea participantii vor dormi sub foi de cort sau sub cerul liber. Exceptie fac doamnele si domnisoarele, care vor putea dormi in corturi.

Pentru inscrieri si detalii despre desfasurarea taberei, va rogam sa ne contactati la asociatia.gogupuiu@gmail.com. , se arată într-un comunicat al organizatorilor

 Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Lasă un răspuns


libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info