Alexandru Cumpanașu: „László Tőkés: un escroc și un trădător de țară!Dacă mai calcă în România ar trebui arestat și condamnat pentru trădare!”

Alexandru Cumpanașu: "László Tőkés: un escroc și un trădător de țară!Dacă mai calcă în România ar trebui arestat și condamnat pentru trădare!"

Alexandru Cumpanașu: „László Tőkés: un escroc și un trădător de țară!Dacă mai calcă în România ar trebui arestat și condamnat pentru trădare!”

Președintele Asociaţiei pentru Implementarea Democraţiei şi preşedinte al CNMR (Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României), Alexandru Cumpanașu, implicat activ de ani buni în cadrul unor acțiuni ale societății civile, critică intervenția avută pe 2 mai în Parlamentul European de către László Tőkés, prin care acesta a cerut „protecție” europeană împotriva unui așa zis antimaghiarism din România, care s-ar manifesta la nivel statal, național. 

Unirea UMF cu UPM Tîrgu Mureș a stârnit o reacție ipocrită a lui László Tőkés în Parlamentul European. În vreme ce în România nu doar că maghiarii se bucură de toate drepturile pe care nu le mai are nici o alta minoritate din Europa și chiar din întreaga lume, Tőkés le vorbeste parlamentarilor europeni despre un imaginar antimaghiarism din țara noastră, țară pe care după cum se vede, László Tőkés a ales s-o trădeze încă din acel tragic decembrie din 1989.

Ba chiar am putea spune că din contră, avem mai multe exemple clare de antiromânism din partea unor lideri ai comunității maghiare, certați atât cu normele de bună conviețuire interetnică, cu legislația fundamentală a țării, Constituția României, și în unele cazuri chiar și cu bunul simț după cum vom arăta prin intermediul unor cazuri semnalate în presa românească:

[alert-success]

Nota noastră: Ne exprimăm cumplita dezamăgire cu privire la lipsa unor politicieni români care să combată cu argumente mai mult decât rezonabile această propagandă antiromânească pe care o face de ceva vreme Laszlo Tokes în Parlamentul European. În locul nesfârșitelor lupte cu mize meschine între europarlamentarii români, ne-am dori să vedem o solidaritate măcar în aceste cazuri când România este insultată și ponegrită pe nedrept în fața întregii Europe.

[/alert-success]

Fandel Mihai

Fandel Mihai

Fandel Mihai

C.E.O. la glasul.info, Redactor șef la Glasul.info Director General la MAGAZIN CRITIC Președinte la Uniunea Jurnaliștilor Independenți din România Consultant Media la Comunitatea Identitară Iași Contact: fandelmihai@glasul.info

Lasă un răspuns