«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Incredibil! Primaria sectorului 5 din Budapesta deține 4 hectare de teren de pe marginea Lacului Roșu!

Print Friendly, PDF & Email

Incredibil! Primaria sectorului 5 din Budapesta deține 4 hectare de teren de pe marginea Lacului Roșu!

Cu toate că numeroase țări din Uniunea Europeană au găsit destule soluții legislative pentru a-și proteja patrimoniul agricol și securitatea alimentară prin împiedicarea înstrăinării terenurilor agricole către niște cetățeni străini, la noi fie din incompetență, inconștiență, sau dintr-o slugărnicie extremă, politicienii au decis ca din anul 2014 să “liberalizeze” cumpărarea de terenuri în România.

Așa se face că în timp ce multe alte țări au găsit sau și-au pregătit din timp tot felul de subterfugii și artificii legislative prin care să-și protejeze terenurile și implicit securitatea alimentară, mijloacele proprii de producție a alimentelor necesare, la noi s-a ajuns ca România să fie vândută bucată cu bucată, uneori la niște prețuri ridicol de mici în comparație cu media europeană.

Tot cu ajutorul legilor extrem de păguboase pentru cetățeanul român și în același timp de permisive pentru cei din afara țării, printr-o firmă paravan, primăria Gheorgheni a cesionat o suprafață de 4 hectare de pe marginea Lacului Roșu către o firmă ce aparține Primăriei sectorului 5 din Budapesta, potrivit bzi.ro.

Evident, terenul de pe malul Lacului Roșu nu este unul agricol, însă el are un ridicat potențial atunci când vine vorba de turism și de oportunitățile care pot fi exploatate cu ajutorul său. De unde atâta inconștiență și incompetență la actualii lideri politici din România? Chiar nu pricep cu ce avem de a face? 


Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
Comodo SSL

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Vacante in Grecia