RSS

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

12 septembrie 1940: La Baia Mare…

Ziua de 12 septembri…

Viorica-Elisabeta Lupu va candid…

Viorica-Elisabeta Lu…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Mișcarea #Rezist copie propaganda din Rusia! Un clip electoral din Rusia este plagiat de #rezistenti

Print Friendly, PDF & Email

Mișcarea #Rezist copie propaganda din Rusia! Un clip electoral din Rusia este plagiat de #rezistenti

Un clip electoral de la începutul anului din Rusia, devenit viral datorită mesajului său potrivit căruia dacă nu te prezinți la vot te poți trezi cu decizii luate de alții pentru tine, fiind dat ca exemplu faptul că într-o lume controlată de alții te-ai putea trezi obligat să găzduiești în propria ta casă anumite minorități sexuale, este plagiat de catre cei din Mișcarea #Rezist din România.

Știm, vor veni herghelii și cirezi întregi de deontologi să ne spună, la fel cum ne-au spus și că plagiatul lui Ponta este plagiat, iar cel al Luluței reprezintă un procent din nu știu ce bâlbâială ipocrită, că de fapt opera aceasta a “rezistacilor” ar fi o parodie, o bășcălie, și nicidecum un plagiat.

Câtă vreme copii sau reproduci ceva doar pentru amuzamentul tău și al prietenilor tăi, poți spune că este doar o parodie. Însă când rezultatul are un scop precis, în cazul de față un scop politic, atunci aceasta nu mai este o parodie, ci o copiere în linii mari a propagandei din Rusia. Acum urmăriți cu ochii dumneavoastră, atât clipul de propaganda electorală din Rusia, cât și cel al mișcării Rezist:

Cadru cu cadru, clipul video al celor de la #Rezist imită propaganda electorală din Rusia, doar că pentru a respecta așa numita corectitudine politică, minoritățile sexuale sunt înlocuite cu … pușcăriași și corupți pentru a servi scopurilor propagandistice de care au nevoie stăpânii tefeliștilor.Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info