RSS

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

12 septembrie 1940: La Baia Mare…

Ziua de 12 septembri…

Viorica-Elisabeta Lupu va candid…

Viorica-Elisabeta Lu…

PNL-eii iubesc dictatura! Or fi …

PNL-eii iubesc dicta…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Surpriză! Un deputat USR îl atacă pe Juncker: “O atitudine stupidă a Preşedintelui Comisiei Europene, care participă la glorificarea celui care a pus bazele uneia dintre cele două ideologii criminale ale secolului trecut”

Print Friendly, PDF & Email

Surpriză! Un deputat USR îl atacă pe Juncker: “O atitudine stupidă a Preşedintelui Comisiei Europene, care participă la glorificarea celui care a pus bazele uneia dintre cele două ideologii criminale ale secolului trecut”

Un atac neașteptat împotriva atitudinii lui Jean Claude Juncker de a participa la dezvelirea unei statui a lui Karl Marx vine dintr-o zonă din care puțini poate s-ar fi așteptat: deputatul USR Cristian Ghinea califică participarea președintelui Comisiei Europene ca fiind  “o atitudine stupidă”, o apologie adusă “uneia dintre cele două ideologii criminale ale secolului trecut”.

“O atitudine stupidă a Preşedintelui Comisiei Europene, care participă la glorificarea celui care a pus bazele uneia dintre cele două ideologii criminale ale secolului trecut.

Dictatura proletariatului, rolul conducător al sectei numite “partid”, exterminarea oponenților – toate sunt de la Marx, ceea ce face marxismul o ideologie criminală în sine.

În Vest să îi aduci omagii denotă ignoranță. În Est avem dreptul la memorie şi la respect față de suferințe. Juncker este Preşedinte pentru toată Uniunea Europeană.

Reprezint cel mai pro-european partid din Parlamentul României şi pot afirma că e un moment ruşinos pentru UE.

Mă aştept ca europarlamentarii români să protesteze. O gafă de proporții., a scris deputatul USR Cristian Ghinea pe pagina sa de facebookSite-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info