În timp ce românilor li se interzice să-și cinstească eroii naționali, bolșevicii din fruntea UE(RSS) plănuiesc să organizeze 600 de evenimente dedicate lui Marx?

În timp ce românilor li se interzice să-și cinstească eroii naționali, bolșevicii din fruntea UE(RSS) plănuiesc să organizeze 600 de evenimente dedicate lui Marx?

apiland.ro

De nenumărate ori, printr-o varietate de mijloace, pornind de la presa, sistemul de educație, propaganda diverselor ONG-uri ce sprijină globalismul și așa zisul progresism, și ajungând până la retorica demagogică și trădătoare a unor politicieni, românilor le este dat tot timpul peste mâni și peste gură ori de câte ori aceștia manifestă până și cele mai mici tendințe de naționalism sau de patriotism.

În schimb, neomarxismul este promovat cu frenezie, ideologiile controversate care au izvorât de-a lungul deceniilor din marxism sunt de asemenea prezente în propaganda de zi cu zi din jurul nostru.

Acum aflăm cu stupoare că mai marii europeni nu s-au limitat doar la a participa la o simplă dezvelire a unui colos de statuie a lui Karl Marx la Trier, în Germania, o statuie de bronz înaltă de circa 5,5 metri, ci de asemenea au restaurat și amenajat casa natală a lui Marx din aceeasi localitate, inaugurând în incinta sa un muzeu memorial, urmând ca acolo să fie organizate în viitorul apropiat … 600 de evenimente dedicate “filosofului revoluției proletare”.

Ce pot reprezenta asemenea manifestări pentru neamul românesc decât o insultă la adresa martirilor noștri, la adresa celor care s-au jertfit pentru o Românie liberă de bolșevism?

În timp ce pentru noi est europenii acest lucru este unul absolut abominabil, o batjocură la adresa memoriei tuturor generațiilor de oameni care au avut de suferit de pe urma acestei ideologii, liderii europeni, presa și societatea occidentală privesc acest lucru cu o detașare nedemnă, găsind că este normală reabilitarea lui Marx și absolvirea sa de consecințele aplicării ideologiei sale cu un impact atât de criminal față de populația din diferite părți ale lumii.