RSS

Gelu Vișan: "Aceiași occidentali…

Gelu Vișan: "Aceiași …

Aurelian PAVELESCU: "Noul partid…

Aurelian PAVELESCU: "…

"Băieții deștepți" din energie a…

"Băieții deștepți" di…

Liviu Pleșoianu: "Țara mea NU ex…

Liviu Pleșoianu: "Țar…

771 de lumânări aprinse și o tro…

771 de lumânări aprin…

Ce mesaje năstrușnice mai transm…

Ce mesaje năstrușnice…

USR vânează locul celor de la AL…

USR vânează locul cel…

Liviu Pleșoianu, mesaj acid pent…

Liviu Pleșoianu, mesa…

Ieșenii sunt invitați la inaugur…

Ieșenii sunt invitați…

Statistici înfiorătoare despre s…

Statistici înfiorătoa…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
m@dd laptop
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Moment istoric și semnal de resuscitare națională: Marșul pentru Eroii Neamului

Print Friendly, PDF & Email

Moment istoric și semnal de resuscitare națională: Marșul pentru Eroii Neamului

Câteva sute de români au luat parte la o manifestare unică prin simbolismul și mesajul pe care l-a transmis, participând la Marșul pentru Eroii Neamului. Grupul de persoane s-a organizat începând cu ora 16:00, pornind apoi în jurul orei 18:00 în marș prin centrul Bucureștiului.

În cadrul marșului au fost intonate cântece patriotice, în timp ce participanții, mulți dintre ei îmbrăcați în costume naționale, purtau drapele tricolore sau portrete cu eroii neamului românesc.

“MARȘUL PENTRU EROII NEAMULUI!

În seara Praznicului Înălțării Domnului, câteva sute de români adevărați au săvârșit un Marș pentru Eroii Neamului!
Am început la ora 16:00, cu participarea la Vecernia Înălțării la Catedrala Patriarhală.

De la ora 18:00, am pornit într-un marș prin centrul Capitalei pe traseul Piața Unirii- Piața Universității- Piața Romană- Piața Victoriei și Arcul de Triumf.
În capul coloanei au stat “Preoți cu crucea-n frunte, căci oastea e creștină “, care în fiecare piață au înălțat, împreună cu noi, rugăciuni pentru sufletele eroilor și pentru ale noastre.

Într-o ordine perfectă, prin cântecele patriotice, prin steagurile tricolore, costumele naționale și portretele cu chipurile eroilor am încercat să aducem la matca străbună, sufletele românilor!

Statul nu s-a implicat de loc, mass media nu a fost interesată de eroi, așa încât totul a fost în sarcina câtorva români.

Ne-am bucurat ca măcar noi să readucem la lumină jertfa celor care au murit pentru ca noi să avem o țară!

Bucurestiul a răsunat pentru câteva ore, de cântece patriotice ieșite din piepturile noastre.

Marșul s-a încheiat la Arcul de Triumf, unde câteva personalități și organizatorul, au ținut câte un cuvânt despre jertfa eroilor și menirea noastră în lume!
Doamne miluiește Neamul nostru Românesc!”, a scris pe facebook Fratia Ortodoxa Sf. Mare Mucenic Gheorghe purtatorul de Biruinta

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline