RSS

Gelu Vișan: "Aceiași occidentali…

Gelu Vișan: "Aceiași …

Aurelian PAVELESCU: "Noul partid…

Aurelian PAVELESCU: "…

"Băieții deștepți" din energie a…

"Băieții deștepți" di…

Liviu Pleșoianu: "Țara mea NU ex…

Liviu Pleșoianu: "Țar…

771 de lumânări aprinse și o tro…

771 de lumânări aprin…

Ce mesaje năstrușnice mai transm…

Ce mesaje năstrușnice…

USR vânează locul celor de la AL…

USR vânează locul cel…

Liviu Pleșoianu, mesaj acid pent…

Liviu Pleșoianu, mesa…

Ieșenii sunt invitați la inaugur…

Ieșenii sunt invitați…

Statistici înfiorătoare despre s…

Statistici înfiorătoa…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
m@dd laptop
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Primarul din Iași ironizat de către internauți: “A autorizat expunerea unor gunoaie în fața unei adevărate opere de artă, biserica Trei Ierarhi din Iași”

Print Friendly, PDF & Email

Primarul din Iași ironizat de către internauți: “A autorizat expunerea unor gunoaie în fața unei adevărate opere de artă, biserica Trei Ierarhi din Iași”

Amplasarea unei “opere de … artă” a stârnit rumoare în rândul ieșenilor și internauților care luau contact cu existența monstruozității așezate chiar în fața bisericii Trei Ierahi de pe bulevardul Ștefan cel Mare din Iași.

Poate că ideea de artă nu este aceeași pentru toată lumea, însă numeroși dintre ieșeni sunt de părere că acea adunătură haotică de fiare amplasate pe pietonalul de pe bulevardul Ștefan cel Mare este totuși foarte departe de ceea ce am putea considera cu adevărat artă.

Unii dintre internauți au fost chiar și mai categorici, spunând că o asemenea “adunătura de schelete metalice de copertine dezafectate” nu-și are locul lângă un monument istoric precum biserica Trei Ierarhi.

Primarul orașului a ajuns să fie ironizat de către internauți: 

“Demisia lui Kirica Tai-Tei. Baia Publică a închis-o, n-are susținere din partea niciunui partid, basca mai duce și în ridicol imaginea orașului cu adunături de fier vechi pe Ștefan cel Mare. DEMISIA! Bă rezistentule care ești rezistent ! Organizează anticipate, dacă te țin baierile.”, a scris pe facebook Sorin L. Panaitescu

“Are idee careva, ce poate fi ciudățenia aceasta? “Artistul” n-a putut sa-mi răspundă concret la această întrebare…Poate o să reușească edilii să ne lămurească?

Nu de alta, dar să nu dea în spaima femeile, să nu sparie copiii – cari pot da în boala copilului pentru toată “veaţa”, să rămâie “necoștienţi, copil minori”. Nu mai amintim de riscurile pentru adulţi, de-a suferi anumite tulburari “cardieșe” la vederea acestei capodopere… Mansard-ptiu! opera este gata, în proportie de 95% .

Dom’ bremar! Ai alunecat pe gheaţă recent ori ai căzut cu rolele, fără cască..?

Iata un kitsch, un coșmar, ce poate arunca Iașul direct în Top 3 Freaky Towns, fără mari probleme.

Luaţi-vă gunoaiele din drum! Luati-le din dreptul mormintelor lui Al.I.Cuza, D.Cantemir, V.Lupu si daţi-vă demisia, căci numai in strachini călcaţi ! Indignarea este la cote maxime.”, a scris pe Facebook Iașul Marilor Iubiri 

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline