În România numai Ceata lui Geacă Roșie poate protesta neamendată?

În România numai Ceata lui Geacă Roșie poate protesta neamendată?

Pentru câteva cuvinte pline de indignare strigate de la mare distanță, bărbatul de la Pitești a fost amendat de către jandarmerie cu suma de 200 de lei.

Prin comparație, față de incidentele în timpul cărora unor alți înalți demnitari ai statului li se băgau ostentativ diverse obiecte în față și erau făcuți albie de porci, și toate acestea în timp ce totul era filmat și transmis live pe rețelele de socializare, am putea spune că bărbatul de la Pitești a fost de departe foarte decent în comportamentul pe care l-a avut. I-a strigat lui Geacă Roșie de la o distanță considerabilă, următoarele cuvinte:

„Domnule președinte, jos labele de pe justiţie! S-o luați pe Kovesi acasă!”

Știm cu toții la ce fel de acțiuni s-a dedat de-a lungul timpului Ceata lui Geacă Roșie, fără a fi pentru o bună bucată de vreme măcar deranjați cu vreo floare de către forțele de ordine din România. În vreme ce pentru alți politicieni am putut asculta la nesfârșit în buclă fel și fel de mizerii, pentru Geacă Roșie de ce nu se dă voie la desfășurarea unui aceluiași tip de ritual?

Numai Ceata lui Geacă Roșie are voie să zbiere liberă în Piața Victoriei neamendată? Geacă Roșie are imunitate și la criticile și protestele cetățenilor?

PS: Acesta este un pamflet și trebuie privit ca atare

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 9 books
Oranki. Amintiri din captivitate

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas

1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Morari Vasile

Morari Vasile