RSS

La 1 octombrie 1921 osemintele s…

Emil Rebreanu, frate…

La 1 octombrie 1916, Armata a 3…

România a intrat în …

La 1 octombrie 1875 s-a ridicat …

La 1 octombrie 1875,…

Toamna deznădejdii unui popor

Nu mi-am putut nicio…

Protestatarii din Piața Victorie…

,,Dacă am timp mâine…

La 30 septembrie 1831 era întocm…

În 1831, Iordache Go…

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

În România numai Ceata lui Geacă Roșie poate protesta neamendată?

Print Friendly, PDF & Email

În România numai Ceata lui Geacă Roșie poate protesta neamendată?

Pentru câteva cuvinte pline de indignare strigate de la mare distanță, bărbatul de la Pitești a fost amendat de către jandarmerie cu suma de 200 de lei.

Prin comparație, față de incidentele în timpul cărora unor alți înalți demnitari ai statului li se băgau ostentativ diverse obiecte în față și erau făcuți albie de porci, și toate acestea în timp ce totul era filmat și transmis live pe rețelele de socializare, am putea spune că bărbatul de la Pitești a fost de departe foarte decent în comportamentul pe care l-a avut. I-a strigat lui Geacă Roșie de la o distanță considerabilă, următoarele cuvinte:

“Domnule președinte, jos labele de pe justiţie! S-o luați pe Kovesi acasă!”

Știm cu toții la ce fel de acțiuni s-a dedat de-a lungul timpului Ceata lui Geacă Roșie, fără a fi pentru o bună bucată de vreme măcar deranjați cu vreo floare de către forțele de ordine din România. În vreme ce pentru alți politicieni am putut asculta la nesfârșit în buclă fel și fel de mizerii, pentru Geacă Roșie de ce nu se dă voie la desfășurarea unui aceluiași tip de ritual?

Numai Ceata lui Geacă Roșie are voie să zbiere liberă în Piața Victoriei neamendată? Geacă Roșie are imunitate și la criticile și protestele cetățenilor?

PS: Acesta este un pamflet și trebuie privit ca atareSite-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info