RSS

Gelu Vișan: "Aceiași occidentali…

Gelu Vișan: "Aceiași …

Aurelian PAVELESCU: "Noul partid…

Aurelian PAVELESCU: "…

"Băieții deștepți" din energie a…

"Băieții deștepți" di…

Liviu Pleșoianu: "Țara mea NU ex…

Liviu Pleșoianu: "Țar…

771 de lumânări aprinse și o tro…

771 de lumânări aprin…

Ce mesaje năstrușnice mai transm…

Ce mesaje năstrușnice…

USR vânează locul celor de la AL…

USR vânează locul cel…

Liviu Pleșoianu, mesaj acid pent…

Liviu Pleșoianu, mesa…

Ieșenii sunt invitați la inaugur…

Ieșenii sunt invitați…

Statistici înfiorătoare despre s…

Statistici înfiorătoa…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
m@dd laptop
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Noua Dreaptă Arad: “Acțiunile intreprinse de Daniel Gheorghe, acțiuni care l-au vizat pe Sfântul Ardealului, Sfântul Părinte Arsenie Boca,ne-au tulburat foarte mult.”

Print Friendly, PDF & Email

Noua Dreaptă Arad: “Acțiunile intreprinse de Daniel Gheorghe, acțiuni care l-au vizat pe Sfântul Ardealului, Sfântul Părinte Arsenie Boca,ne-au tulburat foarte mult.”

Situația alambicată legată de așa zisele drepturi de proprietate intelectuală asupra mărcii “Părintele Arsenia Boca” a produs mai multe consecințe, atât în plan juridic, social cât și spiritual. Filiala de la Arad a partidului Noua Dreaptă a solicitat comunității baptiste din Arad, al cărei membru pare a fi și Daniel Gheorghe, persoana care pretinde că este mandatată să apere drepturile de proprietate intelectuală cu privire la produsele comercializate sub denumirea sau cu reprezentarea grafică a lui Arsenia Boca, să clarifice dacă acțiunile acestei persoane reprezintă și convingerile sale religioase, sau daca restul comunității creștine baptiste din Arad se delimitează de acțiunile sale.

“În atenția conducerii Comunității Creștine

BAPTISTE DIN ARAD

Stimate d-le Președinte Sorin Ignat

Vă adresez această scrisoare în numele Partidului Noua Dreaptă filiala Arad, partid cu o doctrină naționalist creștin-ortodoxă. Am respectat și am conviețuit în deplină armonie, în conformitate cu legislația în vigoare și cu Constituția României cu toate confesiunile (creștine și necreștine) ce activează în Arad.

Cultul dumneavoastră ( BAPTIST ) s-a bucurat după 1989, de libertate deplină și de respect. Pastorul Baptist, Dorel Popa ( Dumnezeu să-l Ierte) a fost chiar primar al Aradului.

Drepturile și libertățile de care vă bucurați se datorează și Bisericii Ortodoxe Române care, în misiunea sa a înțeles să fie îngăduitoare și cu semenii care nu împărtășesc convingerile creștin ortodoxe.

Acțiunile intreprinse de Daniel Gheorghe, acțiuni care l-au vizat pe Sfântul Ardealului, Sfântul Părinte Arsenie Boca,ne-au tulburat foarte mult. Am aflat că acest Daniel Gheorghe este membru al comunității Baptiste din Arad și pe cale de consecință faptele sale reflectă și cultul din care provine acesta și vă întrebăm dacă dumneavoastră, cu bună știință, permiteți astfel de fapte care lezează imaginea ortodoxismului și a noastră ca ortodocși.

Vă atragem atenția că suntem în Anul Centenar Al Marii Uniri și noi, Partidul Noua Dreaptă nu dorim dezbinare și nici nu tolerăm astfel de atitudini, din partea unora care se pretind creștini, precum DANIEL GHEORGHE.

Vă cerem la modul cel mai ferm, să vă clarificați poziția față de cele petrecute în chestiunea Arsenie Boca ( pe problema mărcii înregistrate de Daniel Gheorghe) și să anunțați public, dacă susțineți sau nu atitudinea și faptele membrului dumneavoastră Daniel Gheorghe.

Angel Popescu Președinte
al Partidului Noua Dreaptă Filiala Arad.
“, se arată în scrisoarea trimisă de Noua Dreaptă Arad către liderii comunității creștine baptiste din localitate

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline