RSS

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

12 septembrie 1940: La Baia Mare…

Ziua de 12 septembri…

Viorica-Elisabeta Lupu va candid…

Viorica-Elisabeta Lu…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Jurnalistul Marius Albin Marinescu: “Ziarele în care este criticat Iohannis sunt interzise la Sibiu!”

Print Friendly, PDF & Email

Jurnalistul Marius Albin Marinescu: “Ziarele în care este criticat Iohannis sunt interzise la Sibiu!”

O situație de neconceput pentru secolul în care trăim este adusă public la cunoștință de către jurnalistul Marius Albin Marinescu, unul dintre puținii ziariști care au anchetat câteva dintre cele mai tenebroase “afaceri” ale actualului președinte Klaus Iohannis, încă de pe vremea când acesta era primar la Sibiu și președinte al FDGR, atunci când s-au operat niște controversate și pestilențiale retrocedări cu iz de încălcare ale unor tratate internaționale pe care România s-a obligat să le respecte.

Jurnalistul a constatat că tocmai numărul ziarului „Cotidianul” în care era criticat Iohannis nu este de găsit la Sibiu, nefiind difuzat la punctele de distribuție a presei din localitate.

“Ziarele în care este criticat Iohannis sunt interzise la Sibiu!

Acest număr al ziarului „Cotidianul” a fost sabotat, nefiind difuzat la Sibiu. Vineri nu a fost la chioșcuri și m-am gândit că-i minivacanța cu atâtea zile libere și sigur o să vină marți. Nici azi nu a sosit, spre surprinderea mea și a chioșcarilor!

Aparatul de propagandă al lui Iohannis are experiență în aceste acte diversioniste. Îl știți pe Octavian Hoandră, individul acela plat și plictisitor de la postul de televiziune Realitatea. Provenit de pe meleaguri sibiene, mai de la țară, instructor de pionieri, cenaclist și sifon la băieții cu ochi albaștri pe vremea lui Ceaușescu, în anul 2000 acesta era la Cluj în gașca de șantajiști de la „Ziua de Ardeal”.

L-a șantajat pe Klaus Iohannis cu un articol împotriva acestuia gata tipărit, în plină campanie electorală (mai, 2000), dar ediția respectivă nu a mai fost difuzată la Sibiu după ce candidatul la primărie a plătit prompt taxa de protecție solicitată. În restul Transilvaniei fusese distribuit!”, a scris pe contul sau de facebook jurnalistul Marius Albin MarinescuSite-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info