Elena Udrea: „Uite așa a reușit Sistemul, încă o dată, să distrugă dreapta politică româneasca și să îi facă mari pe PSD și pe Dragnea”

Elena Udrea: "Uite așa a reușit Sistemul, încă o dată, să distrugă dreapta politică româneasca și să îi facă mari pe PSD și pe Dragnea", Foto: capturi Digi 24

Elena Udrea: „Uite așa a reușit Sistemul, încă o dată, să distrugă dreapta politică româneasca și să îi facă mari pe PSD și pe Dragnea”

O altă postare pe o rețea de socializare în sprijinul marelui miting împotriva abuzurilor vine de acolo de unde poate puțini s-ar fi așteptat astăzi: de la Elena Udrea.

Fostul politician cu proaspăt statut de azilant și refugiat politic în Costa Rica, a ținut să-și exprime o opinie cu privire la mitingul de sâmbătă, 9 iunie 2018, organizat de către PSD.

[alert-success]

„Acest miting trebuia făcut de mult timp și România nu ar fi fost azi țara cu așa zis sistem democratic și stat de drept, în care se petrec cele mai mari abuzuri în justișie. Majoritatea tăcută avea nevoie să arate că este împotriva incălcărilor grosolane ale legii și ale drepturilor minime ale cetățenilor făcute de securiști și slugile lor. Dar nu s-a găsit cine să o organizeze.

În Piața nu sunt doar psd-iști. Nici pe departe. Cunosc zeci de oameni care au votat și votează cu partidele din opozișie și care sunt acolo cu tot entuziasmul și convingerea.

Din păcate, l-a organizat Dragnea… Uite așa a reușit Sistemul, încă o dată, să distrugă dreapta politică românească și să îi facă mari pe PSD și pe Dragnea…”, a postat Elena Udrea pe facebook

[/alert-success]
Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns