RSS

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

12 septembrie 1940: La Baia Mare…

Ziua de 12 septembri…

Viorica-Elisabeta Lupu va candid…

Viorica-Elisabeta Lu…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Naționaliștii români avertizează: “Foarte puțină lume a sesizat că au fost admise și câteva amendamente depuse de UDMR ce fac ca limba maghiară să devină (în unele localități) LIMBĂ OFICIALĂ”

Print Friendly, PDF & Email

Naționaliștii români avertizează: “Foarte puțină lume a sesizat că au fost admise și câteva amendamente depuse de UDMR ce fac ca limba maghiară să devină (în unele localități) LIMBĂ OFICIALĂ”

COMUNICAT

Foarte recent, Senatul României a legiferat un pachet de legi, care vizează administrația locală.

Luați cu valul de problema demiterii d-nei Kodruța Kavesi sau de posibila suspendare a Președintelui K Iohanis, foarte puțină lume a sesizat că în cuprinsul celor peste 300 de amendamente , au fost admise și câteva amendamente depuse de UDMR, amendamente ce fac ca limba maghiară să devină (în unele localități) LIMBĂ OFICIALĂ.

Este o imensă concesiune făcută de PSD-ALDE, pentru a-și păstra majoritatea și pentru alte interese de grup și personale pe care o demascăm și o combatem.

Dorim să reamintim și d-lui Tăriceanu și d-lui Dragnea că articolul 1 din Constituția României spune la aliniatul 5: În România , respectarea Constituției și a supremației sale și a legilor este obligatorie, iar la art 13 citim; În România, limba oficială este LIMBA ROMÂNĂ.
Partidul Noua Dreaptă avertizează parlamentarii din Camera Deputaților, să nu admită amendamentele UDMR pentru că nu vrem să vorbim aici în România , altă limbă oficială decât LIMBA ROMÂNĂ , PUNCT !!!

Angel Popescu Președinte
Al Partidului Noua Dreaptă Filiala Arad

 

Domnule Liviu Dragnea

Pe data de 13.06. 2018 Senatul României a legiferat un pachet de legi ce vizează administrația public locală, unde printre cele peste 300 de articole votate s-au votat și câteva amendamente propuse de UDMR, amendamente ce, prin adoptarea lor permit (ca în unele zone din Țară) limba oficială să devină limba maghiară.

Vă scriem aceste rânduri pentru că aceste legi urmează să fie votate( sau nu) în Camera Deputaților ca și Cameră Decizională.
Va solicit în mod imperative să recitiți Constituția României, în special art.1 alin 5 și art 13 și să votați în coaliție ( PSD-ALDE) în favoarea românilor.

Cred că nici la Gratia –Teleorman și nici la Arad, nu e dispus nici un român să învețe limba maghiară.

Vă reamintesc, acum la 100 de ani de la Marea Unire că, puteți conduce România cu o majoritate românescă în Parlamentul României, iar dacă nu sunteți capabil de așa ceva, atunci plecați de la putere.

Fiți un adevărat român pentru România și nu o marionetă a intereselor străine în România și mai ales intereselor revizioniste a Hungariei .

Angel Popescu Președinte
Al Partidului Noua Dreaptă Filiala AradSite-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info