Naționaliștii români avertizează: „Foarte puțină lume a sesizat că au fost admise și câteva amendamente depuse de UDMR ce fac ca limba maghiară să devină (în unele localități) LIMBĂ OFICIALĂ”

Naționaliștii români avertizează: „Foarte puțină lume a sesizat că au fost admise și câteva amendamente depuse de UDMR ce fac ca limba maghiară să devină (în unele localități) LIMBĂ OFICIALĂ”

COMUNICAT

Foarte recent, Senatul României a legiferat un pachet de legi, care vizează administrația locală.

Luați cu valul de problema demiterii d-nei Kodruța Kavesi sau de posibila suspendare a Președintelui K Iohanis, foarte puțină lume a sesizat că în cuprinsul celor peste 300 de amendamente , au fost admise și câteva amendamente depuse de UDMR, amendamente ce fac ca limba maghiară să devină (în unele localități) LIMBĂ OFICIALĂ.

Este o imensă concesiune făcută de PSD-ALDE, pentru a-și păstra majoritatea și pentru alte interese de grup și personale pe care o demascăm și o combatem.

Dorim să reamintim și d-lui Tăriceanu și d-lui Dragnea că articolul 1 din Constituția României spune la aliniatul 5: În România , respectarea Constituției și a supremației sale și a legilor este obligatorie, iar la art 13 citim; În România, limba oficială este LIMBA ROMÂNĂ.
Partidul Noua Dreaptă avertizează parlamentarii din Camera Deputaților, să nu admită amendamentele UDMR pentru că nu vrem să vorbim aici în România , altă limbă oficială decât LIMBA ROMÂNĂ , PUNCT !!!

Angel Popescu Președinte
Al Partidului Noua Dreaptă Filiala Arad

 

Domnule Liviu Dragnea

Pe data de 13.06. 2018 Senatul României a legiferat un pachet de legi ce vizează administrația public locală, unde printre cele peste 300 de articole votate s-au votat și câteva amendamente propuse de UDMR, amendamente ce, prin adoptarea lor permit (ca în unele zone din Țară) limba oficială să devină limba maghiară.

Vă scriem aceste rânduri pentru că aceste legi urmează să fie votate( sau nu) în Camera Deputaților ca și Cameră Decizională.
Va solicit în mod imperative să recitiți Constituția României, în special art.1 alin 5 și art 13 și să votați în coaliție ( PSD-ALDE) în favoarea românilor.

Cred că nici la Gratia –Teleorman și nici la Arad, nu e dispus nici un român să învețe limba maghiară.

Vă reamintesc, acum la 100 de ani de la Marea Unire că, puteți conduce România cu o majoritate românescă în Parlamentul României, iar dacă nu sunteți capabil de așa ceva, atunci plecați de la putere.

Fiți un adevărat român pentru România și nu o marionetă a intereselor străine în România și mai ales intereselor revizioniste a Hungariei .

Angel Popescu Președinte
Al Partidului Noua Dreaptă Filiala Arad

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

De ce nu avem autostrăzi? De mila multinaționalelor!

sâm iun. 16 , 2018
Da! Asta ne spune un ministru dacă  vă vine să credeți. Este poate una dintre cele mai inepte declaratii postdecembriste ale unui politician român. De mila multinationalelor nu pot trece munții autostrăzile dinspre Moldova spre Transilvania. Scriu aceste rânduri în timp ce un tren care se leagănă agale mă lasă […]

Poate vă place și:

libris.ro