RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

De ce nu avem autostrăzi? De mila multinaționalelor!

Print Friendly, PDF & Email

Da! Asta ne spune un ministru dacă  vă vine să credeți. Este poate una dintre cele mai inepte declaratii postdecembriste ale unui politician român. De mila multinationalelor nu pot trece munții autostrăzile dinspre Moldova spre Transilvania.

Scriu aceste rânduri în timp ce un tren care se leagănă agale mă lasă să văd o bună parte din infrasfructura rutieră a țării, sau mai bine zis mă lasă să văd lipsa sau starea deplorabilă în care se găsește infrasfructura României.

A declara că pentru tine ca ministru și membru al guvernului este prioritar interesul multinaționalelor în dauna cetățenilor României, asta ridică mari semne de intrebare cu privire la activitatea și interesele pe care le apără acest oficial român.

Primarul orasului IASI, Mihai Chirica, sustinand mitingul pentru Atostrada IASI-Tg. Mures, Foto: Fandel Mihai

Primarul orasului IASI, Mihai Chirica, sustinand mitingul pentru Atostrada IASI-Tg. Mures, Foto: Fandel Mihai


Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
sibello.net

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Comodo SSL