S-au împlinit 100 de ani de la e…

Aproape de sfârșitul…

Avocatul Dan Chitic: De azi, USR…

În urma unei plânger…

Constantin Codreanu: Peste 1.000…

1.075 de basarabeni …

Fostul deținut politic Marin Ian…

Fostul deținut polit…

Liviu Pleșoianu: De mai mult de …

Odată cu izbucnirea …

Marian Munteanu: "Pseudo-diziden…

"Când corabia e în p…

Tudor - Tim Ionescu: "Sper că in…

"Dacă se retrage as…

Klaus Iohannis: „În România avem…

"Iohannis: „În Român…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Se încarcă...

De ce vor nemții și suedezii să cadă guvernul României?

Print Friendly, PDF & Email

De ce vor nemții și suedezii să cadă guvernul României?

Săptămâna trecută pot spune că am petrecut câteva zile prin trenurile patriei… Întâmplarea face ca într-unul din aceste trenuri să fi călătorit alături de o ONG-istă care aducea “întăriri” din Suedia pentru manifestările din Piața Victoriei.

Înainte de a pleca în călătorie prin țară, atât pe rețelele de socializare cât și pe majoritatea canalelor media de propagandă erau rostogolite aproape obsesiv imaginile cu un așa zis jurnalist german care se răfuia cu jandarmii români, opunându-se încercării de reținere din partea forțelor de ordine.

De când și până când protestează împotriva Guvernului României pseudojurnaliști germani, sau pseudoactiviști veniți din Suedia sau din alte părți ale lumii? De când și până când au ăștia un cuvânt de spus despre cum ar trebui să ne trăim și să ne organizăm noi viața în România din punct de vedere ideologic, politic, social, cultural, spiritual, etc?

Într-o engleză de baltă, pe alocuri greu inteligibilă din cauza accentului sau pronunției deficitare, din frânturile și fragmentele de discuții dintre ONG-istă și bărbații care o însoțeau, am constatat că scopul acestei expediții erau evenimentele din … Piața Victoriei. În afara unor scurte lămuriri legate de hotel și de mijloacele de transport de prin București, interesul primordial al “întăririlor” aduse în România era concentrat pe protestele din capitala României.

Din conversația auzită în tren, cel puțin unul dintre ei era din Suedia, iar din accentele haioase ale limbii engleze pe care o foloseau pentru a se înțelege între ei, e posibil ca grupul să fi fost format din diferite naționalități.

Cu toate că eram frânt de oboseală și aș fi închis ochii măcar pentru câteva minute după multe ore nedormite, auzirea acestor discuții m-a oripilat și m-au revoltat la culme. Adică am ajuns ca soarta noastră a românilor să fie decisă și manipulată de circăriile din stradă ale unora care pozează în protestatari anticorupție, pe când ei sunt veniți de la mama dracului, de prin cine știe ce colț al Europei și nu au nici în clin, nici în mânecă, cu viața socială și politică din România?

Evident că mi-am adus imediat aminte cu această ocazie și de neamțul reținut de către jandarmi la protestele recente din urmă cu ceva zile… De ce vor nemții și suedezii să cadă guvernul României? Cui folosește instabilitatea politică și economică din țara noastră? Cine face calcule pe spinarea noastră pentru a-și umple buzunarele? Cine nu ne-au vrut în Schengen, chiar și după ce-am îndeplinit toate condițiile impuse, și am făcut investiții enorme, bani care au plecat în majoritatea lor către anumite firme, din anumite țări?


Donatii prin PayPal

Alege valuta

Indroduceti suma


Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001


Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
Comodo SSL

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Vacante in Grecia