Un doctor din stațiunea Băile Herculane către pensionari: „Mă doare în c#* de voi ăștia ai lui Dragnea și Tăriceanu!”

Un doctor din stațiunea Băile Herculane către pensionari: „Mă doare în c#* de voi ăștia ai lui Dragnea și Tăriceanu!”

Renumită cândva până în inima Europei, stațiunea Băile Herculane mai are doar o mică și palidă strălucire, în comparație cu vremurile sale de glorie. Centrul istoric al stațiunii, înzestrat cu un dosebit de valoros patrimoniu istoric și cultural, este din păcate lăsat de izbeliște, într-o paragină și într-o degradare dezolantă.

Stațiunea are un potențial uriaș, însă din păcate nu se văd semnele unei bune gospodăriri decât în foarte rare ocazii, pe ici pe colo abia acum derulându-se câteva acțiuni de restaurare ale unor clădiri istorice de patrimoniu.

Băile Herculane, patrimoniu cultural și istoric lăsat în paragină
Băile Herculane, patrimoniu cultural și istoric lăsat în paragină

Mai mult decât atât, și factorul uman pare să fie o problemă în unele cazuri în această stațiune. Veniți din diferite zone ale țării, cu diverse afecțiuni despre care au auzit că pot fi ameliorate la Băile Herculane prin anumite proceduri medicale, zeci de pensionari s-au lovit de o ostilitate nebănuită din partea personalului medical din stațiune.

Un reputat și apreciat doctor din Băile Herculane, care oferă tratament balnear ambulator pentru centrele de tratament din mai multe hoteluri, moteluri și pensiuni din stațiune, a ajuns să-și discrimineze pacienții pe criterii … politice.

Băile Herculane, patrimoniu cultural și istoric lăsat în paragină
Băile Herculane, patrimoniu cultural și istoric lăsat în paragină

Veniți unii dintre ei încă de joi în stațiune, și amânați pentru săptămâna următoare, pensionarilor cărora li s-a promis pe baza biletelor de tratament procurate prin Casa de Pensii zile de relaxare și de tratament medical pentru afecțiunile care-i chinuie la bătrânețe, au ajuns să se îmbulzească cu zecile la rând pentru efectuarea procedurilor medicale zilnice de care ar fi trebuit să beneficieze.

Băile Herculane, patrimoniu cultural și istoric lăsat în paragină
Băile Herculane, patrimoniu cultural și istoric lăsat în paragină

La vederea aglomerării provocate de proasta organizare și programare a pacienților pentru tratament, răspunsul doctorului responsabil de tot acest haos a fost unul de-a dreptul năucitor: 

„Mă doare în c#* de voi ăștia ai lui Dragnea și Tăriceanu!”

Update: la cererea cititorilor vom specifica și numele doctorului care pare să fi uitat jurământul lui Hipocrate. Este vorba de dr. Silvoseanu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Despre cât de greu îi este școlii românești în așa zisul Ținut Secuiesc

mie iun. 27 , 2018
Despre cât de greu îi este școlii românești în așa zisul Ținut Secuiesc Imaginea de mai sus nu este din inima țării, din cele 3 județe revendicate de promotorii ideii de autonomie sau independență a așa zisului Ținut Secuisc, ci de la Carei, de pe granița de Nord Vest a […]
Starea în care se găsește limba română la Carei

Poate vă place și:

libris.ro