libris.ro

Alertă din partea E.ON! Ți se poate întâmpla și ție!

Alertă din partea E.ON! Ți se poate întâmpla și ție!

E.ON România, compania furnizoare de electricitate și gaze naturale pentru peste 3 milioane de clienți din țara noastră, a lansat o campanie prin care își avertizează clienții că pot cădea în plasa unor indivizi care prin practici înșelătoare și agresive abuzează de buna credință și de lipsa de informare a utilizitorilor casnici.

În cutiile poștale ale românilor au început să apară în ultima vreme din partea E.ON niște scrisori mai speciale. Acestea se fac în primul rând rapid remarcate prin banda de culoare roșie marcată pe plicuri și pe pagina scrisorii de avertizare. Iată avertizarea reprezentanților companiei pentru clienții E.ON:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Ți se poate întâmpla și ție!

De aceea, ne dorim să fii bine informat.

Dragă client,

În ultima perioadă, unii dintre clienții noștri ne-au spus că au fost abordați acasă, de către agenți de vânzări ai unor furnizori de electricitate sau gaze naturale, în vederea încheierii sau reînnoirii contractelor de furnizare actuale.

Din aceste motive, considerăm că este de datoria noastră să îți atragem antenția că:

  • nu poți fi constrâns de nimeni să accepți o ofertă, prin practici înșelătoare și agresive, adică prin falsă informare sau prin omiterea unor informații importante pentru tine
  • unii furnizori nou apăruți pe piață se folosesc de promisiuni neadevărate precum: „fără regularizări la 3 luni”, „fără estimări”, ” plătiți cât consumați, fără autocitire” sau chiar „citire lunară” a contorului. Aceste informații false pot păcăli foarte ușor, însă citirea contorului este în continuare stabilită de către distribuitori, nu de către zecile de furnizori din țară, iar distribuitorii nu pot face citiri lunare pentru milioane de consumatori casnici
  • piața de energie este o piață liberă, iar acest lucru înseamnă că tu ai dreptul să îți schimbi furnizorul de electricitate și gaze naturale, prin alegerea unei oferte negociabile, de la furnizorul preferat de tine. Procesul de schimbare furnizor este gratuit, nu implică intervenții sau modificări în locuința ta ori la contor și nici o întrerupere în furnizare
  • consultanții E.ON care vor veni la ușa ta, pot fi cu ușurință identificați întrucât atât vestimentația cât și materialele tipărite pe care le au asupra lor, poartă însemnele corecte E.ON; de asemenea poți verifica identitatea lor când ești nesigur, la telefon 0800 800 366.
  • căile prin care poți evita în viitor regularizările sau estimările mari sunt: fe prin transmiterea indexului contor autocitit în fiecare lună în perioada comunicată pe factură, fie prin actualizarea cantităților lunare efectuate, menționate în programul tău de consum, ca parte a contractului de furnizare existent.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books
Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki. Amintiri din captivitate

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas

1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info