libris.ro

Partidul Neamul Românesc cere retragerea titlului de ”Cetățean de Onoare al Bucureștilor” pentru Mihai Șora

Partidul Neamul Românesc cere retragerea titlului de ”Cetățean de Onoare al Bucureștilor” pentru Mihai Șora

Pentru activitatea desfășurată împotriva neamului românesc, Partidul Neamul Românesc solicită retragerea distincției de ”Cetățean de Onoare al Bucureștilor” acordată de curând de către primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, pentru Mihai Șora.

„În loc să-i fie șters numele din cartea Neamului Românesc, bolșevicul Mihai ȘORA, torționarul cuvintelor, a ajuns cetățean de onoare al Bucureștilor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Scrisoare deschisă adresată doamnei Gabriela Firea, primar general al Capitalei

Stimată doamnă,

Cu uriașă stupefacție și imens regret am aflat că Primăria Capitalei la propunerea slugilor lui SOROS (USR si PNL) din Consiliul General i-a acordat unuia dintre puținii bolșevici autentici care mai subzistă în România, politrucul comunistoid Mihai ȘORA deosebita distincție de ”Cetățean de Onoare al Bucureștilor”. Greșeală mai mare nici că se putea face.

Azi adulat de amărâții neobolșevici de la rezist, „idoți utili”, biete minți tulburate de ideologia demonicului George SOROS, mizerabilul ȘORA s-a înrolat de bunăvoie în rândurile cele mai înalte ale sistemului comunist adus pe tancuri de la Moscova pentru a beneficia el și numai el de statutul privilegiat de intelectual de casă al criminalilor Neamului Românesc.

După ce a umblat prin țară ca să convingă masele de beneficiile comuniste impuse asasin la umbra pulpanei soldaților sovietici, ȘORA a ales să lingă papucii decorați cu glod rusesc ai Anei Pauker în anii celei mai crunte opresiuni comuniste.

Pe când el făcea pe bufonul venit de la Paris ca să gâdile capetele îmbâcsite de miracolul stalinist de la vârful PCR, adevărații intelectuali români erau aruncați în pușcării, exterminați în celule sau printre bolovanii de la Canal.

Complicitatea mârșavă a acestui personaj cu cel mai criminal regim pe care l-a cunoscut România, biped al cărui nume trebuie neîndoielnic șters din istoria Neamului Românesc, îl face pe acest vierme al istoriei și mai demn de disprețul nostru.

În ani în care brute ca Vișinescu numindu-le torționari, am ajuns să-i slăvim pe ”torționarii cuvintelor”, intelectualii care s-au pus în slujba bolșevicilor deși aveau capacitatea de a-și da seama la ce atrocități se fac părtași.
Un asemnea torționar al ideilor, al dreptății, al adevăraților intelectuali, este blestematul de Mihai ȘORA.

Doamnă Firea, votul Consiliului General pângărește amintirea sufletelelor pierdute ale adevăraților români care au căzut loviți când de seceră, când de ciocan.

Stiloul lui ȘORA se alătură secerii și ciocanului prin cenzura pe care a practicat-o, prin asocierea cu dușmanii poporului român.

Consiliul General la propunerea USR și PNL a făcut, din acest ticălos un cetățean de onoare al Capitalei. Asemenea rușine are proporții istorice și numai slugile staliniste ar fi avut nesimțirea și obrăznicia să își asume această blasfemie apocaliptică.

Mai bine, i-ar fi acordat lui Nuțu Cămătaru această distincție decât unei unelte bolșevice, slugoi unsuros al Kremlinului, cârjă ideologico-intelectuală a ciumei roșii.

Consiliul General al Capitalei a reușit să îi readucă pe tovarăși înapoi în actualitate și să legitimeze neobolșevicii-progresiști care huiduie numai la comanda lui SOROS și a lacheilor lui.

ȘORA și-a schimbat stăpânul, nu și ideologia, doamnă Firea. Nu mai e Stalin, e Soros, sluga rămâne tot slugă!

Votul Consiliului General al Municipiului București a fost deja lipit alături de lozincile care justificau scăldatul șenilelor rusești în sângele românilor.
Faceți o comisie de academicieni și istorici români care sa argumenteze genocidul facut de criminalul Mihai ȘORA.

Retrageți-ii titulatura, doamnă Firea, acestui vierme bolșevic. Primaria Capitalei nu este protectoare și mecena ai ultimilor criminali roșii din România!

Salvați sufletul Neamului Românesc, doamnă Firea!

Ninel PEIA – Preşedinte Partidul Neamul Românesc”, se arată într-un comunicat publicat pe pagina de Facebook a Partidului Neamul Românesc

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info