libris.ro

Nu vi se pare ciudat că l-au agățat pe Gelu Vișan cu un dosar tocmai după dezvăluirile sale?

Nu vi se pare ciudat că l-au agățat pe Gelu Vișan cu un dosar tocmai după dezvăluirile sale?

Nu prea putem noi spune că ne topim de mila lui Gelu Vișan, sau că am avea o simpatie deosebită pentru el.

Însă atunci când constați că imediat după ce politicianul a făcut o mărturisire cu consecințe foarte grave legate de fenomenul șpăgilor și comisioanelor de ordinul milioanelor sau zecilor de milioane de euro oferite de către companiile străine sau de către multinaționale politicienilor români, cel care a făcut șocanta destăinuire este „spontan” chemat să dea cu subsemnatul pe la instituțiile de forță în cazul unul dosar din 2015 pe care pănă la acest moment nu se grăbise nimeni să-l instrumenteze, atunci îți pui neapărat niște întrebări cu privire la ce se întâmplă prin anumite instituții din România.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Iată ce a publicat de curând Gelu Vișan, înainte de fi agățat cu un dosar de către DNA și chemat la audieri:

Așa cum v-am spus, prima mare șpagă care mi s-a oferit, acum mai mult de cincisprezece ani, a constat în cinci la sută din valoarea unui contract de lucrări de drumuri, contract ce însuma mult peste o sută de milioane de euro, condiția fiind doar ca acea firmă să câștige licitația. Am fost în birourile firmei, m-am întâlnit cu patronul ei, iar oferta a fost pe față. Mai mult, când am plecat, fix în fața liftului, s-a ținut să mi se spună că firma este a lui Baroso, nu controlată, ci a lui.

Inutil să spun că am plecat năuc dun acele birouri, inutil să spun că nu am făcut nici un demers, de atunci având mult mai multe astfel de întâmplări, și majoritatea cu firme străine, Multinaționale cum li se spune. Propunerile de comision au variat între 2,5 % și 15%, cu bani trimiși în orice bancă din lume, eu trebuind să aleg doar țara. Asta cu 15% este “totală”, s-a întâmplat în holurile hotelului Mariot, iar întâlnirea a fost intermediată de un jurnalist, mare Haștagian astăzi.„, a scris Gelu Vișan

Când vezi că un politician este chemat la DNA imediat după niște dezvăluiri cu o asemenea greutate, oare chiar nu se i aprinde nimănui un beculeț în legătură cu ceea ce se întâmplă în România când e vorba de acordat contracte sau de trucat licitații în beneficiul companiilor străine? Astfel de reacții ale instituțiilor de forță dau apă la moară tocmai celor care spun că singurul scop pentru care a fost creat DNA, este acela de a distruge capitalul românesc și companiile românești care ar putea face până și cea mai firavă concurență firmelor străine prezente pe piața din România.

Când mai pui în balanță și statisticile potrivit cărora Luluța & DNA nu s-au atins nici măcar de un fir de păr al companiilor străine implicate în cazuri flagrante de corupție, însă au călcat în picioare fără pic de milă companiile românești chiar și atunci când nu a fost cazul de nici o corupție, ulterior niște judecători curajoși considerând că fapta nu există, oare ce concluzie  ai putea să tragi?

Chemarea lui Gelu Vișan la DNA imediat după șocantele sale dezvăluiri are rolul de avertisment, de a-i arăta politicianului pisica moartă…

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info