RSS

"Preamarele" târgului nost', Pir…

"Preamarele" târgulu…

(VIDEO) Senatoarea Diana Iovanov…

(VIDEO) Senatoarea D…

Aprecierile UJIR pentru misiunea…

  Privind cu îngrijor…

Evacuare eșuată la Carei! Mascaț…

   Astăzi, de la ora …

Copilărie fără pornografie. 100.…

  Grupul de inițiativ…

Comisia Europeană cere lămuriri …

  Comisia Europeană a…

USR-iștii "exportați" de la Iași…

USR-iștii "exportați"…

O casă pentru un tânăr convins d…

  Un tânăr și soția l…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Patria Bank plănuiește o dezvoltare și mai mare în Iași, iar sucursala actuală va fi relocată într-o altă locație

Print Friendly, PDF & Email

Patria Bank plănuiește o dezvoltare și mai mare in Iași, iar sucursala actuală va fi relocată într-o altă locație

Sediul de până acum al Patria Bank din Strada Anastasie Panu din Iași a fost scos la vânzare pe un site de licitații specializat, prin vânzare directă pentru suma de 942.000 de Euro. Consultând informațiile de pe site-ul oficial al băncii, am constatat că în cursul anului 2017 au fost vândute investiții imobiliare în suma de 1,3 mil lei, iar în anul 2016 de 3,6 mil. lei.

Cu toate că spațiul comercial de peste 830 de metri pătrați se afla într-una dintre zonele bune ale orașului, reprezentanții băncii ne-au transmis că:

“În cazul specific din Iași, imobilul din strada Anastasie Panu este scos la vânzare deoarece clădirea nu mai corespunde standardelor specifice ale băncii, iar sucursala va fi relocată într-o locație care să răspundă mai bine nevoilor noastre de spațiu și vad comercial, ținând cont că PatriaBank plănuieste o dezvoltare și mai mare in Iași, atât în zona de clienți persoane fizice, cât și persoane juridice.”

Până în prezent Patria Bank deține in proprietate 30 de active corporale de natura clădirilor, reprezentând spațiul în care funcționează sucursalele/agențiile din: Alba, Arad, București (2), Bacau, Bihor, Bistrița Năsăud, Brasov, Buzau, Cluj(2), Dâmbovița, Dolj (2), Gorj, Galați, Ialomița, Iași, Maramureș, Mureș (4), Sibiu (3), Satu Mare, Timișoara, Vâlcea,Vrancea, inclusiv cele aparținând sediului social al Băncii din București, precum și cele doua Centre Operaționale din Sibiu și Târgu Mureș.

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info