«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Pe 19 august 2018 are loc Adunarea Populară de la Țebea: “Avram Iancu suntem toți!”

Print Friendly, PDF & Email

“Adunarea Populară de la Țebea! 19 august! ora 11,00.

Adunarea de la Țebea este noua Câmpie a Libertății, acolo vom citi Proclamația privind existența istorică a românismului și sensul său umanist, o vom atesta cu documente ale savanților din antichitate și contemporaneitate, Vom declara ȚEBEA – PATRIMONIU NAȚIONAL ȘI VOM INIȚIA RENAȘTEREA CULTULUI NAȚIONAL ȘI AL TOLERANȚEI UNIVERSALE. VA FI CARTA MAGNA A ROMÂNISMULUI!

Memoria Crăișorului românismului este batjocorită de analfabeți și lichele politice…!

“Unicul meu dor este ca să îmi văd națiunea mea fericită” (Avram Iancu)

Pe 19 august 2018 are loc Adunarea Populară de la Țebea: "Avram Iancu suntem toți!"

Pe 19 august 2018 are loc Adunarea Populară de la Țebea: “Avram Iancu suntem toți!”

Trebuie să fii și om și Dumnezeu pentru neamul tău, abia atunci poți să-i rescrii istoria supusă hazardului istoriei. La Adunarea Populară de la ȚEBEA din 19 August vom rescrie istoria românismului luminat și umanist. VOM REDEȘTEPTA CULTUL NAȚIONAL ȘI SENTIMENTUL DE IUBIRE ȘI FRĂȚIE PENTRU ȚARĂ ȘI CELELALTE NAȚIUNI!

AMIN CU IUBIRE PENTRU NEAM ȘI ȚARĂ!

Laurian Stănchescu,

membru titular al Uniunii Scriitorilor din România

membru titular al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România

Eveniment Facebook


Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
Comodo SSL

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Vacante in Grecia