RSS

Cercetătorii au demonstrat știin…

   Povestirile biblic…

Orientarea sexuală nu este ceea …

    Orientarea sexual…

Baronul Brukenthal, un monument …

Iohannis i-a luat pe …

O rezoluție discriminatorie a Pa…

   Am ajuns s-o trăim…

Sibiul e pierdut pentru România?…

Sibiul e pierdut pent…

UN REGAL FĂRĂ EGAL!

Gala artelor, ediția …

"Majoritatea victimelor lui Bruk…

În ultima vreme au ap…

Euro Education Federation recoma…

   Euro Education F…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

ORDIN PE ROMÂNISM DE LA MUCENICI ȘI MARTIRI… VENIȚI LA ȚEBEA!

Print Friendly, PDF & Email

MANIFESTUL ADUNĂRII ROMÂNISMULUI de LA ȚEBEA,

Ne cheamă românismul îngropat acolo! 19 AUGUST – ORA 11,00!

În virtutea faptului că sunt autorul proiectului din Parlamentul României, Avram Iancu, Erou al Națiunii Române – devenit DECRET PREZIDENȚIAL, declar ȚEBEA, TEMPLUL ROMÂNISMULUI LUMINAT, zonă liberă fără petreceri, corturi și hramuri politice, declar ȚEBEA – Sărbătoare pioasă și ceremonia națională a patrioților români..

  • Politicienii să meargă la eroii lor, să-și facă Meca lor politică, ȚEBEA este GOLGOTA ROMÂNEASCĂ, este altarul sacru cu oseminte de mucenici și martiri pieriți pentru păstrarea identității naționale!
  • 2 – Cer prin ORDIN JUDECĂTORESC restricționarea politicienilor la mormântul EROULUI NAȚIUNII ROMÂNE, este imoral și contrar codului onoarei, principiilor aspre și penitenței asumate de Crăișor.

Respectați refuzul său de a strânge onoruri militare sau financiare de la împăratul imperiului, nu vă este rușine să adunați capital politic prin asocierea voastră necurată cu un sacru simbol național? Trebuie să fii și om și Dumnezeu pentru neamul tău, abia atunci poți să-i rescrii istoria supusă hazardului istoriei.

La Adunarea Populară de la ȚEBEA din 19 August vom rescrie istoria românismului luminat și umanist. VOM REDEȘTEPTA CULTUL NAȚIONAL ȘI SENTIMENTUL DE IUBIRE ȘI FRĂȚIE PENTRU ȚARĂ ȘI CELELALTE NAȚIUNI! AMIN CU IUBIRE PENTRU NEAM ȘI ȚARĂ!

  • 3 – LUNA SEPTEMBRIE SĂ FIE DECLARATĂ prin hotărâre de Guvern, LUNA AVRAM IANCU, EROU AL NAȚIUNII ROMÂNE! AM DECLARAT ȚEBEA, ANSAMBLU SPIRITUAL DE IMPORTANȚĂ VITALĂ PENTRU NEAM ȘI ȚARĂ ȘI CEREM ÎNSCRIEREA SA ÎN PATRIMONIUL NAȚIONAL., PROTEJAT DE LEGILE ROMÂNIEI.

Cerem imperios montarea catargului cu drapel Tricolor la ȚEBEA.lângă mormântul Crăișorului, iar chipul său să fie inscripționat pe Tricolor împreună cu scrierea – EROU AL NAȚIUNII ROMÂNE. Se impun ceremonii în Parlament, Academia Română, Guvern, Președinție. Biserica Română.

  • 4 – DE ZIUA EROULUI, CER ROMÂNIEI SĂ INSTITUIE ONORURI NAȚIONALE, SĂ SE TRAGĂ CLOPOTELE ÎN ȚARĂ, CEREMONII PUBLICE CU PREZENȚA TRICOLORULUI. prezența ambasadelor străine și a șefilor de state, plachete omagiale cu chipul crăișorului și testamentul său, cântăreții să cânte în fața mormântului, nu aiurea pe câmpie, desființarea gardurilor jandarmilor de la ȚEBEA.

Regina și Regele Ferdinand I NU Au FOST PĂZIȚI DE JANDARMI când au venit la Țebea și s-au închinat EROULUI NAȚIONAL. Au fost înconjurați doar de moți și ovaționați. Să se tragă salve de onoare peste mormânt.

Testamentul eroului să fie tipărit și împărțit la mormântul său, garda moților să fie de gardă tot timpul ceremoniei. SĂ SE DECERNEZE ordine onorifice cu titularura nobilă a EROULUI, medalii comemorative din lut ars.

Cer României să instituie ORDINUL NAȚIONAL, AVRAM IANCU, EROU AL NAȚIUNII ROMÂNE! Acest MANIFEST DE LA ȚEBEA va fi oficializat cu însemne juridice și depus la Președinție, Guvern, Parlament, Biserica Română, Academia Română, Jandarmeria Română, Sediile Partidelor Politice.

Laurian Stănchescu,

membru titular al Uniunii Scriitorilor din România,

membru titular al Uniunii Zariștilor Profesioniști din România,

autorul proiectului din Parlament, Avram Iancu, EROU AL NAȚIUNII ROMÂNE!

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info