libris.ro

ORDIN PE ROMÂNISM DE LA MUCENICI ȘI MARTIRI… VENIȚI LA ȚEBEA!

MANIFESTUL ADUNĂRII ROMÂNISMULUI de LA ȚEBEA,

Ne cheamă românismul îngropat acolo! 19 AUGUST – ORA 11,00!

În virtutea faptului că sunt autorul proiectului din Parlamentul României, Avram Iancu, Erou al Națiunii Române – devenit DECRET PREZIDENȚIAL, declar ȚEBEA, TEMPLUL ROMÂNISMULUI LUMINAT, zonă liberă fără petreceri, corturi și hramuri politice, declar ȚEBEA – Sărbătoare pioasă și ceremonia națională a patrioților români..

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


  • Politicienii să meargă la eroii lor, să-și facă Meca lor politică, ȚEBEA este GOLGOTA ROMÂNEASCĂ, este altarul sacru cu oseminte de mucenici și martiri pieriți pentru păstrarea identității naționale!
  • 2 – Cer prin ORDIN JUDECĂTORESC restricționarea politicienilor la mormântul EROULUI NAȚIUNII ROMÂNE, este imoral și contrar codului onoarei, principiilor aspre și penitenței asumate de Crăișor.

Respectați refuzul său de a strânge onoruri militare sau financiare de la împăratul imperiului, nu vă este rușine să adunați capital politic prin asocierea voastră necurată cu un sacru simbol național? Trebuie să fii și om și Dumnezeu pentru neamul tău, abia atunci poți să-i rescrii istoria supusă hazardului istoriei.

La Adunarea Populară de la ȚEBEA din 19 August vom rescrie istoria românismului luminat și umanist. VOM REDEȘTEPTA CULTUL NAȚIONAL ȘI SENTIMENTUL DE IUBIRE ȘI FRĂȚIE PENTRU ȚARĂ ȘI CELELALTE NAȚIUNI! AMIN CU IUBIRE PENTRU NEAM ȘI ȚARĂ!

  • 3 – LUNA SEPTEMBRIE SĂ FIE DECLARATĂ prin hotărâre de Guvern, LUNA AVRAM IANCU, EROU AL NAȚIUNII ROMÂNE! AM DECLARAT ȚEBEA, ANSAMBLU SPIRITUAL DE IMPORTANȚĂ VITALĂ PENTRU NEAM ȘI ȚARĂ ȘI CEREM ÎNSCRIEREA SA ÎN PATRIMONIUL NAȚIONAL., PROTEJAT DE LEGILE ROMÂNIEI.

Cerem imperios montarea catargului cu drapel Tricolor la ȚEBEA.lângă mormântul Crăișorului, iar chipul său să fie inscripționat pe Tricolor împreună cu scrierea – EROU AL NAȚIUNII ROMÂNE. Se impun ceremonii în Parlament, Academia Română, Guvern, Președinție. Biserica Română.

  • 4 – DE ZIUA EROULUI, CER ROMÂNIEI SĂ INSTITUIE ONORURI NAȚIONALE, SĂ SE TRAGĂ CLOPOTELE ÎN ȚARĂ, CEREMONII PUBLICE CU PREZENȚA TRICOLORULUI. prezența ambasadelor străine și a șefilor de state, plachete omagiale cu chipul crăișorului și testamentul său, cântăreții să cânte în fața mormântului, nu aiurea pe câmpie, desființarea gardurilor jandarmilor de la ȚEBEA.

Regina și Regele Ferdinand I NU Au FOST PĂZIȚI DE JANDARMI când au venit la Țebea și s-au închinat EROULUI NAȚIONAL. Au fost înconjurați doar de moți și ovaționați. Să se tragă salve de onoare peste mormânt.

Testamentul eroului să fie tipărit și împărțit la mormântul său, garda moților să fie de gardă tot timpul ceremoniei. SĂ SE DECERNEZE ordine onorifice cu titularura nobilă a EROULUI, medalii comemorative din lut ars.

Cer României să instituie ORDINUL NAȚIONAL, AVRAM IANCU, EROU AL NAȚIUNII ROMÂNE! Acest MANIFEST DE LA ȚEBEA va fi oficializat cu însemne juridice și depus la Președinție, Guvern, Parlament, Biserica Română, Academia Română, Jandarmeria Română, Sediile Partidelor Politice.

Laurian Stănchescu,

membru titular al Uniunii Scriitorilor din România,

membru titular al Uniunii Zariștilor Profesioniști din România,

autorul proiectului din Parlament, Avram Iancu, EROU AL NAȚIUNII ROMÂNE!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Laurian Stănchescu

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist român.