RSS

Argumentul folosit de Alexandru …

Recent, Ministrul Să…

România, un stat tot mai antirom…

Fix ca în perioada c…

Novak Djokovic și Diana Iovanovi…

Vocea Olteniei: "O c…

VIDEO | Grigorie Vieru, poetul v…

Acum treisprezece an…

19 Ianuarie 2022 - Prezentarea e…

Miercuri, 19 ianuari…

Ion Coja: "Domnul Talpeș ne cred…

Ion Coja: "Cu alte c…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Un strigăt de ajutor pentru situația deplorabilă în care se găsesc bătrânii din Centrul de bătrâni din Mărășești

Print Friendly, PDF & Email

Un strigăt de ajutor pentru situația deplorabilă în care se găsesc bătrânii din Centrul de bătrâni din Mărășești

Demersul unei tinere dovedește că societatea civilă se implică în ultima vreme nu numai în acțiuni care îmbracă în anumite cazuri și o formă politică, ci și în acțiuni de solidaritate, ințiind adevărate proiecte umanitare.

Enache Nicuta este numele tinerei care a renunțat temporar la propriul confort, pentru a cunoaște îndeaproape situația bătrânilor de la Centrul de bătrâni din Mărășești, județul Vrancea, după ce citise anterior un articol despre cazul lor.

Redăm integral postare sa despre ceea ce a descoperit la Centru de bătrâni din Mărășești:

“Vă scriu aceste rânduri pentru că știu ca sunteți oameni minunați cu suflet mare și nu o să rămâneți indiferenți la ceea ce vă voi prezenta .
Am ajuns la Centru de bătrâni din Mărășești, județul Vrancea ( am citit un articol despre cazul lor ) și doream neapărat să merg să văd despre ce este vorba. Am găsit acolo 44 de bătrâni, bolnavi si foarte necăjiți, unii dintre ei paralizați la pat, care trăiesc in condiții greu de imaginat .
“Nu avem pe nimeni de ani de zile, nimeni nu ne deschide ușa, nu ne spune nimeni un cuvânt de mângâiere, nu ne cuprinde nimeni umerii încovoiați ” … Aceste cuvinte mi -au ramas în suflet ..
Știu că ați fost alaturi de mine ori de câte ori v-am cerut ajutorul așa că vă rog să arătăm încă o dată că suntem oameni și reușim să le alinăm un pic suferința. Câțiva prieteni dragi au răspuns mesajului meu și împreună am început sa le dăm o mână de ajutor. Nu este suficient însă pentru ca nevoile lor sunt multe si urgente și avem nevoie de sprijin. Am început renovarea camerelor 16 în total +băi+bucătărie ) iar bănuții pe care am reusit să îi strângem ne ajung doar pentru 4 camere.
O sa postez și cateva fotografii pe cate le-am facut, să vedeți exact despre ce este vorba .
Trebuiesc f multe, nu pot sa le enumăr, de aceea va rog să-mi scrieți, să întrebați orice doriți sa știți, va pot da si un nr de telefon, sau puteți sa mergeți personal la fața locului .. Etc.
Am deschis și un cont pentru ei, contul este pe numele meu pentru că nu am reușit altfel ( fără un ONG, fără o asociație ..etc). Pentru liniștea sufletească a tuturor o să scot extrase de cont și o sa le postez .
Enache Nicuta Codul IBAN pentru contul curent deschis in RON la UniCredit Bank este RO75BACX0000000974990005.
Nu ne dorim laude, dar ne dorim sa arătăm modele de umanitate, ne bucurăm să vedem apreciere în ochii celor pe care dorim sa-i alinăm. Ce e oare mai de preț decât să știi ca ai atins inima cuiva, ca esti in rugăciunile si gândurile bune ale unui om căruia i-ai întins mâna, pe care l-ai mângâiat …”, a scris Enache Nicuta pe facebook

Social Links
Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Switch to mobile version