RSS

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

12 septembrie 1940: La Baia Mare…

Ziua de 12 septembri…

Viorica-Elisabeta Lupu va candid…

Viorica-Elisabeta Lu…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Terminați cu prostiile! Protestul din august a fost plănuit să se desfășoare cu violențe!

Print Friendly, PDF & Email

Terminați cu prostiile! Protestul din august a fost plănuit să se desfășoare cu violențe!

În toată perioada premergătoare protestului din 10 august din Piața Victoriei am văzut valuri de ură revărsate pe rețelele de socializare, am văzut nenumărate postări sponsorizate pentru promovarea protestului care adunau numeroase sloganuri și comentarii care incitau la violență.

În afară de comentariile în care se manifesta un limbaj de o violență ieșită din comun, adesea cu mult dincolo de limitele bunului simț, chiar cei care se erijează în inițiatorii și organizatorii protestului promiteau că protestul nu va în totalitate pașnic.

Îndemnuri de genul “să intrăm peste ei în clădirea Guvernului”, “să le dăm foc ca la șobolani”, “să-i scoatem afară ca pe gunoaie”, etc erau la ordinea zilei pe rețelele de socializare și în spațiul public.

Terminați cu prostiile! Protestul din august a fost plănuit să se desfășoare cu violențe!

Terminați cu prostiile! Protestul din august a fost plănuit să se desfășoare cu violențe!

Filmări cu astfel de incursiuni în diaspora în care Mălin Bot incita românii din diasporă la acțiuni extreme, dincolo de cadrul legal și democratic, susținând că nu e destul să protesteze din nou și să aprindă beculețe, ci să ducă acțiunea de protest la un cu totul alt nivel, unul cu tendințe extreme, au șocat opinia publică din România.

În concluzie, protestul din Piața Victoriei a fost o manifestare cu o desfășurare așteptată a derulării evenimentelor, cu premeditarea și chiar programarea unor acțiuni care au escaladat în violență.

Am văzut tot felul de aberații și de speculații, că protestul a fost infiltrat, deturnat, și alte inepții TFL-isto-#Rezistente.

Adevărul este că de la bun început cei care se erijează în inițiatorii și organizatorii protestelor au promis din capul locului că va fi cu violențe.Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info