Liviu Pleșoianu: De mai mult de …

Odată cu izbucnirea …

Marian Munteanu: "Pseudo-diziden…

"Când corabia e în p…

Tudor - Tim Ionescu: "Sper că in…

"Dacă se retrage as…

Klaus Iohannis: „În România avem…

"Iohannis: „În Român…

Ce au fost și pentru ce erau pre…

Divizia Secuiască (…

O acuzație care ar distruge-o pe…

"Istoricul Marius Op…

Comemorarea unui erou care s-a j…

„Colonelul Paulian …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Se încarcă...

Terminați cu prostiile! Protestul din august a fost plănuit să se desfășoare cu violențe!

Print Friendly, PDF & Email

Terminați cu prostiile! Protestul din august a fost plănuit să se desfășoare cu violențe!

În toată perioada premergătoare protestului din 10 august din Piața Victoriei am văzut valuri de ură revărsate pe rețelele de socializare, am văzut nenumărate postări sponsorizate pentru promovarea protestului care adunau numeroase sloganuri și comentarii care incitau la violență.

În afară de comentariile în care se manifesta un limbaj de o violență ieșită din comun, adesea cu mult dincolo de limitele bunului simț, chiar cei care se erijează în inițiatorii și organizatorii protestului promiteau că protestul nu va în totalitate pașnic.

Îndemnuri de genul “să intrăm peste ei în clădirea Guvernului”, “să le dăm foc ca la șobolani”, “să-i scoatem afară ca pe gunoaie”, etc erau la ordinea zilei pe rețelele de socializare și în spațiul public.

Terminați cu prostiile! Protestul din august a fost plănuit să se desfășoare cu violențe!

Terminați cu prostiile! Protestul din august a fost plănuit să se desfășoare cu violențe!

Filmări cu astfel de incursiuni în diaspora în care Mălin Bot incita românii din diasporă la acțiuni extreme, dincolo de cadrul legal și democratic, susținând că nu e destul să protesteze din nou și să aprindă beculețe, ci să ducă acțiunea de protest la un cu totul alt nivel, unul cu tendințe extreme, au șocat opinia publică din România.

În concluzie, protestul din Piața Victoriei a fost o manifestare cu o desfășurare așteptată a derulării evenimentelor, cu premeditarea și chiar programarea unor acțiuni care au escaladat în violență.

Am văzut tot felul de aberații și de speculații, că protestul a fost infiltrat, deturnat, și alte inepții TFL-isto-#Rezistente.

Adevărul este că de la bun început cei care se erijează în inițiatorii și organizatorii protestelor au promis din capul locului că va fi cu violențe.


Donatii prin PayPal

Alege valuta

Indroduceti suma

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001


Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
Comodo SSL

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Vacante in Grecia