TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Laurian Stănchescu: “SCRISOARE PUBLICĂ PARTIDELOR POLITICE! ANUL ACESTA AVEȚI INTERZIS LA ȚEBEA”

Print Friendly, PDF & Email

Laurian Stănchescu: “SCRISOARE PUBLICĂ PARTIDELOR POLITICE! ANUL ACESTA AVEȚI INTERZIS LA ȚEBEA”

“Voi doar aveți impresia că puteți sfida Țara Moților și Țara Zarandului și veniți la Țebea ca la guvern! Țebea este Constelația Românismului și a Patriotismului luminat! Anul acesta aveți interzis la Țebea, voi să vă căutați un cimitir cu politicieni eroi, Țebea este un panteon cu mucenici și martiri ai românismului și ideii de Țară. Nici cu jandarmii de mână nu veți ajunge la sacrul mormânt al eroului națiunii române, Avram Iancu!
Voi să puneți garduri de metal în jurul vostru, nicidecum între moți și sfântul lor Crăișor! Măria sa este moțul de foc al golgotei neamului românesc. Nu vom permite să-l profanați și să-i dezonorați memoria, jertfa și suferința pentru drepturile și fericirea nației sale.”

Semnalează o eroare

Dacă ați sesizat o eroare în textul articolului, vă rugăm să selectați pasajul greșit, și să apăsați CTRL+ENTER
pentru a o expedia editorilor noștri.

Donatii prin PayPal

Alege valuta

Indroduceti suma


Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Transport GRATUIT la peste 50 lei! -50% la 2.000 de titluri