RSS
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

DRAPELUL NAȚIONAL – INTERZIS LA ȚEBEA?

Print Friendly, PDF & Email

UPDATE: Laurian Stanchescu: ““Marșul Național Avram Iancu” (2017) a ajuns la Țebea. Am depus Tricolorul pe mormântul “Eroului Națiunii Române” Am mers 100 km pe jos, șase zile.

Stire initiala:

DRAPELUL NAȚIONAL – INTERZIS LA ȚEBEA?

“Totodată, în acest spațiu se interzice intrarea cu drapele”, fragment din Comunicatul de Presă trimis de reprezentanții Prefecturii Hunedoara. Restul Comunicatului este legat de chestiuni de organizare.

S-a murit pentru acest Drapel, este bătaia de inimă a națiunii noastre, culorile lui vorbesc despre jertfa de sânge închinată patriei, aduc recunoștință pământului românesc și cerului plin cu amintiri de la strămoși.

Drapelul românesc stă deasupra înfrângerilor și deznădejdilor noastre, este ocrotitorul și călăuza celor care cred și mor pentru el. 

Cea mai buna oferta la Manuale. Reduceri + dublu puncte de fidelitate + vouchere cadou!

DRAPELUL NAȚIONAL – INTERZIS LA ȚEBEA?

Este simbolul și identitatea culturii, limbii și istoriei naționale. Este eroul absolut care nu a trădat niciodată cauza românismului, este patriotul deplin care ne dă plenitudine și ne așează în constelații universale. Este slava și onoarea noastră!

Avram Iancu a fost dus la Țebea cu Drapelul în fruntea procesiunii și drapat în negru. Acest Drapel nu are voie să stea lângă “Eroul Națiunii Române”! Mă împotrivesc acestei interdicții! Voi ridica Drapelul la Țebea și îl voi depune pe mormântul Eroului!

Laurian Stanchescu

Nota redactiei: Cu toate ca pana la urma am ajuns sa vedem incarcate pe contul de Facebook al scriitorului Laurian Stanchescu imagini care dovedesc ca s-a  depus Tricolorul pe mormântul “Eroului Națiunii Române”, Avram Iancu, incidentul acesta ne reaminteste de cel similar de la Muzeul Național al Satului, inducandu-ne ideea ca aceste asa zise “greseli” de comunicare s-ar putea sa nu fie cu totul chiar intamplatoare. 


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

Activitatea noastră poate fi susținută și îmbunătățită prin finanțarea acțiunilor pe care le desfășurăm. Dacă apreciați ceea ce facem și ce încercăm să facem și pe viitor, puteți contribui prin donații:
Cont in LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
Cont in EURO: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22

Donatii prin PayPal

Alege valuta

Indroduceti sumaComentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline