libris.ro

În 1919 Armata Română nu a salvat Ungaria doar de bolșevism, ci și de un program radical de educație sexuală în școlile ungurești

În 1919 Armata Română nu a salvat Ungaria doar de bolșevism, ci și de un program radical de educație sexuală în școlile ungurești

Vai de cei care nu-și cunosc istoria, pentru că riscă s-o repete! Așa este: istoria se repetă, doar că acum în locul vecinilor unguri ne aflăm noi românii.

Dacă din 1919 și până în zilele noastre ungurii au înțeles cât de important este să-și protejeze familia ca instituție fundamentală a societății, și au definit prevăzători din timp familia naturală în legea fundamentală a țării, constituția Ungariei:

„Suntem de părere că familia şi naţiunea reprezintă principalul cadru al coexistenţei noastre şi că valorile noastre fundamentale coerente sunt loialitatea, credinţa şi dragostea.

Ungaria protejează instituţia căsătoriei ca uniunea dintre un bărbat şi o femeie, stabilită pe baza unei decizii voluntare, precum şi familia ca bază a supravieţuirii naţiunii. Relațiile de familie au la bază căsătoria și/sau raportul dintre părinți și copii.”, se arată în Constituția Ungariei,

noi românii în schimb, n-am fost la fel de inspirați atunci când am scris Constituția României de după 1989, lăsând o definiție neclară / confuză a familiei:

„Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţi, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor.”, se arată în Articolul 48 alin (1) din Constituția României.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Vicecomisarul pentru cultură din regimul bolșevic al lui Bela Kun a implementat un program radical de educație sexuală în școlile ungurești

György Lukács,vicecomisarul pentru cultură din regimul bolșevic al lui Bela Kun a implementat un program radical de educație sexuală în școlile ungurești, cunoscut în istorie sub numele de „terorism cultural”,

„Copiii erau instruiți în teme precum „iubirea liberă”, raporturile sexuale, natura „arhaică” a codurilor familiei burgheze, caracterul demodat al monogamiei și irelevanța religiei ce privează omul de plăceri. Femeile erau instigate la revoltă împotriva normelor sexuale tradiționale. Campania „Terorismului cultural” inițiată de Lukacs a fost precursoarea a ceea ce „corectitudinea politică” va genera mai târziu în școlile americane.

George Lukács (fondator al sexomarxismului – nota mea), căruia „Istorie și conștiință de clasă” i-a adus „recunoașterea” ca „cel mai inteligent teoretician marxist de după Marx”, afirmă „Distrugerea revoluționară a societății e unica soluție. O asemenea răsturnare de proporții mondiale a valorilor nu poate avea loc fără anihilarea vechilor valori și crearea unora noi de către revoluționari”. El fixează ca scop prioritar distrugerea fundamentului familial și civilizațional creștin al Occidentului; Ungaria, 1919: Crearea omului nou prin „terorism cultural” și educație sexuală”.”

, a scris pe facebook Florin Palas

Astăzi societatea modernă trece fix prin aceleași frământări politice și ideologice, inclusiv societatea românească, unde se încearcă tot mai agresiv inducerea ideii de „necesitate” a implementării educației sexuale și a ideologiilor progresiste (n.a. nimic altceva decât vechile ideologii bolșevice).

Este clar că dacă Armata Română nu-și asuma rolul de a se lupta cu unul dintre capetele hidrei bolșevice în 1919, Ungaria de astăzi a lui Viktor Orban, în care sunt la mare preț valorile creștinismului și ale familiei tradiționale, nu ar mai fi fost posibilă.

Hai la referendum! De ce trebuie mers la referendum? Pentru că și strămoșii noștri s-au împotrivit bolșevismului! Noi românii avem o tradiție a alergiei la bolșevism!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books
Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki. Amintiri din captivitate

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas

1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info