RSS

“Democrația secolului al XXI - l…

Declinul „democrație…

14 ani de la moartea Patriarhulu…

„Acrede în Hristos î…

Psihopatia omoară România! Sclav…

Psihopatia omoară Ro…

Jocurile Olimpice Tokyo: program…

România a cucerit jo…

Ăștia pur și simplu nu se opresc…

Încă trei dosare și …

Procuror italian antimafia: "Spe…

Procuror italian ant…

Un preot care duce gratis copii …

„Copiii auzitori să …

Un grup de "intelectuali români"…

Un grup de intelectu…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Referendum boicotat de instituții, statul împotriva propriilor cetățeni

Print Friendly, PDF & Email

Referendum boicotat de instituții, statul împotriva propriilor cetățeni

Acum nu era o luptă în care să se verse sânge, ci puțin tuș, însă mulți români s-au dovedit nevrednici până și pentru asta! Presa, politicienii și ONG-urile au trădat referendumul, au trădat Democrația!

Ca și cum nu ar fi fost destul de antipatică pentru români, clasa politică s-a făcut din nou de pomină, înregimentându-se într-o acțiune agresivă de dezinformare și boicotare a referendumului. Declarațiile publice ale unor politicieni, atât de la nivel central cât și local, mai curând au descurajat prezența la referendum. USR-ul a fost cap de lance împotriva acestui referendum.

Marele Mut, Plăvanul cotrocenist, a ieșit la vot la ceas de seară, ca nu cumva să se mobilizeze prea tare lumea la votare. Perversitate mare!

Președintele, asta dacă ar fi fost președintele românilor, ar fi trebuit să se afle încă de la primele ore ale dimineții de sâmbătă la vot, nu din convingere, ci din datorie, măcar din respect pentru jurământul depus la investire. Ah…. dar stai, că el mai are un jurământ și către alții…

Cel mai eficient boicot al referendumului a fost în fief-urile UDMR-ului

Cel mai des când vorbesc în limba română, cetățenii din Harghita și Covasna greșesc tocmai … genul, iar asta s-a văzut și la referendum. Lăsând gluma la o parte, încă o dată un ONG aflat ilegal în Parlamentul României, UDMR, sabotează interesele României. Cea mai mică prezență la referendum s-a înregistrat tocmai în fief-urile UDMR-iste.

Cel mai eficient boicot al referendumului a fost în fief-urile UDMR-ului, Foto: captura prezenta.bec.ro/referendum/

Cel mai eficient boicot al referendumului a fost în fief-urile UDMR-ului, Foto: captura prezenta.bec.ro/referendum/

Știm cu toții că atunci când e vorba să voteze pentru interesele UDMR-ului, mobilizarea electoratului maghiar din România este una exemplară. Apelul lui Marko Bela și al altor lideri politici maghiari a avut eficiență maximă în cele două județe din inima țării.

ONG-uri declarate de utilitate publică, campanie agresivă de dezinformare împotriva referendumului

O puzderie de asociații, fundații și organizații neguvernamentale de tot soiul, unele dintre ele declarate chiar de utilitate publică și alimentate cu bani din buzunarele “habotnicilor / fanaticilor religioși (n.r. îl cităm aici pe președintele României)”, așadar finanțate și din bani publici, au desfășurat înainte de referendum o înverșunată campanie de dezinformare și de îndemnare la boicot.

De ani buni, inconștiența celor care conduc România a alimentat cu bani publici propaganda antiromânească, dezinformarea, dezbinarea poporului, acțiuni îndreptate împotriva statului de drept, a ordinii și liniștii publice, ba chiar în unele cazuri chiar și acțiuni cu un caracter anticonstituțional.

Referendum boicotat de instituții, statul împotriva propriilor cetățeni: polițiști care îndemnau la boicotul refrendumului

Polițiști care îndemnau la boicotul refrendumului, Foto: facebook.com/c.oprys

Polițiști care îndemnau la boicotul refrendumului, Foto: facebook.com/c.oprys

După 10 august, propaganda statului paralel ne-a mugit o săptămână că protestatarii n-au fost lăsați să facă revoluție, că jandarmii au fost mult prea contrarevoluționari, că multe alte inepții…

Pentru polițiștii care au împiedicat exercitarea dreptului la vot al cetățenilor nu are nimeni nimic de spus? Pentru împiedicarea dreptului la vot al cetățenilor nu se autosesizează Lazării, Codruțele, Dănileții, și alte specimene ale distopiei “Ferma Animalelor”, varianta mioritică?

Avem o nelămurire de ordin juridic: propagandiștii care îndeamnă la boicot nu sunt PENALI?Niște politicieni responsabili ar face eforturi ca votul să fie obligatoriu: așa ar dispărea și bolșevismele legate de boicotare.

Românii din diaspora au fost la înălțime, demonstrând că au înțeles importanța acestui referendum

Jos pălăria pt. românii din diaspora! Frica de leopard e mai mare când ești în junglă decât atunci când îi urmărești pe Discovery. Românii din diaspora au văzut îndeaproape grozăviile neomarxismului și cum afectează această ideologie perversă societatea în care trăiesc, astfel că s-au mobilizat în mod exemplar la acest referendum, formându-se adevărate cozi la vot în unele secții de votare din străinatate.

Jos pălăria pentru toți românii ce au înfruntat ploaia, frigul, au stat la cozi pentru a vota la referendum! Au fost români care au făcut sute sau chiar mii de kilometri pentru a ajunge la o secție de votare pentru acest referendum. Și totuși dezinformarea și îndemnurile la boicot folosind propaganda mincinoasă, au fost mai puternice decât rațiunea și principiile democratice.

Fake news cât cuprinde din partea presei și ONG-urilor cu viziuni progresiste

Deși oficial urlă cât îi țin plămânii împotriva știrilor false, atât presa cât și ONG-urile cu viziuni progresiste s-au lansat într-o amplă campanie de dezinformare și de prostire pe față a potențialilor votanți, descurajând electoratul să participe la referendum prin tot felul de tertipuri și dezinformări, care de care mai abjecte și mai inepte.

Trist este însă că au prins…Unii dintre români se lasă mult prea ușor orbiți de propaganda antiromânească, de parcă ar avea orbul găinilor. Brâncovenii au murit în mâinile călaului cu capul pe butuc pentru credința lor, iar cei care au crezut că la referendum îi vor vota libertatea lui Dragnea vor muri de proști! Fix aceeași întrebare era prezentă pe buletinul de vot și la referendumul pentru revizuirea Constituției din 2003, doar că atunci nu a existat atâta dezinformare din partea presei, a politicienilor și a ONG-urilor.

 

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info