S-au împlinit 100 de ani de la e…

Aproape de sfârșitul…

Avocatul Dan Chitic: De azi, USR…

În urma unei plânger…

Constantin Codreanu: Peste 1.000…

1.075 de basarabeni …

Fostul deținut politic Marin Ian…

Fostul deținut polit…

Liviu Pleșoianu: De mai mult de …

Odată cu izbucnirea …

Marian Munteanu: "Pseudo-diziden…

"Când corabia e în p…

Tudor - Tim Ionescu: "Sper că in…

"Dacă se retrage as…

Klaus Iohannis: „În România avem…

"Iohannis: „În Român…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

O cauză posibilă pentru eșecul referendumului: lăcomia politicienilor pentru locuri de parlamentari

Print Friendly, PDF & Email

O cauză posibilă pentru eșecul referendumului: lăcomia politicienilor pentru locuri de parlamentari

Trebuie actualizate listele electorale permanente. Doar că unii politicieni au interesul ca acestea să rămână umflate pentru a păstra cât mai multe locuri de parlamentari. Totul se reduce iarăși la ciolan…

Din rațiuni electorale, numărul real de alegători este neactualizat, că să nu spunem altceva, cu scopul clar de a păstra sinecuri destul de multe pentru lăcomia celor de pe scena politică a României.

Așa se face că deși listele electorale permanente ar trebui actualizate conform cu realitatea zilelor noastre, pe aceste liste încă se mai regăsesc persoane care au decedat, cazuri relatate în presă (vezi  Fată moartă, pe listele de vot, în Pitești)  sau mii de persoane care locuiesc la aceeași adresă ( vezi Referendumul pentru familie, ilegalități: 5.000 de oameni domiciliați la aceeași adresă).

Jurnaliști independenți curajoși și cu o coloană vertebrală neafectată încă de contaminarea răspândită în presa mainstream, merg chiar până la acuzații de fraudă prin falsificarea numărului real de alegători ( vezi Una din mârșăviile serviciilor secrete: Falsificarea numărului real de alegători în scopul influențării scorului electoral).

Concluzia? Pe lângă faptul că acest referendum pentru familie / căsătorie a “beneficiat” de boicot din partea clasei politice, a unei largi părți a presei, a ONG-urilor, a unor firme și companii care au făcut campanii de dezinformare și de instigare la boicot, mai există serioase semne de întrebare și cu privire la numărul adevărat de alegători de pe listele electorale permanente.

Un jurnalist clujean: “11 milioane de romani cu drept de vot în tara, au votat aproape 4 milioane (3.7). Rezultat: 33%.”

George Bara, jurnalist clujean, face niște observații deosebit de interesante cu privire la acest referendum:

„Numărul de români cu drept de vot vehiculat de BEC este fals. În România sunt: 4 milioane minori, 5 milioane salariați, 6 milioane pensionari. Sunt datele de la ministere după care se calculează bugetele pentru pensii, impozite și servicii sociale. Atât. 15 milioane de români, 11 milioane cu drept de vot. În diaspora mai sunt 3 milioane… Poate 4. Cel mult 15 milioane de români cu drept de vot, nu aproape 19 cum susține BEC. În plus, cei din diaspora au accesul foarte greu la secții de vot, unii nu au deloc, alții călătoresc 400 km pana la cea mai apropiata secție. Deci 11 milioane de romani cu drept de vot în tara, au votat aproape 4 milioane (3.7). Rezultat: 33%.”, a scris jurnalistul clujean George Bara


Donatii prin PayPal

Alege valuta

Indroduceti suma


Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001


Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
Comodo SSL

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Vacante in Grecia