«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Uniunea Europeană finanțează un program de cooperare transfrontalieră între România, Ucraina și Republica Moldova

Print Friendly, PDF & Email

Uniunea Europeană finanțează un program de cooperare transfrontalieră între România, Ucraina și Republica Moldova

Uniunea Europeană a alocat 126,7 milioane de euro pentru programul operațional comun România – Ucraina – Republica Moldova 2007-2013, în vederea finanțării proiectelor de cooperare transfrontalieră dezvoltate cu parteneri din cele trei țări.

În perioada 22- 24 octombrie 2018, Autoritatea Comună de Management şi Secretariatul Tehnic Comun vor organiza o serie de evenimente care să facă cunoscute publicului larg rezultatele Programului Operațional Comun România – Ucraina – Republica Moldova 2007 – 2013, experiența acumulată de beneficiari și importanța parteneriatului transfrontalier.

Factori interesaţi şi reprezentanţi media sunt invitaţi să participe la conferința finală organizată în cele trei țări, conform următorului calendar:

  •  România, la Suceava (24.10.2018, la Muzeul Bucovinei)

  •  Ucraina, la Cernăuți (22.10.2018, la Hotelul Bukovyna)

  •  Republica Moldova, la Chișinău (22.10.2018, la Palatul Republicii)

De asemenea, pentru al șaptelea an consecutiv, programul va sărbători, pe data de 24.10.2018, la Suceava, Ziua Cooperării Europene prin care sunt promovate cooperarea teritorială și buna vecinătate.

Astfel, în foaierul clădirii Muzeului Bucovinei va fi vernisată, pe data de 24.10.2018, orele 13.00, o expoziție de desene realizate de elevii Școlii de Artă „Mykola Ivasiuk” din Cernăuți, Ucraina.

Lucrările au ca inspirație proiectele implementate în cadrul Programului, cooperarea transfrontalieră și valorile promovate de Uniunea Europeană. Expoziția va fi deschisă publicului în perioada 24.10.2018 – 05.11.2018.

Informaţii actualizate privind evenimentele mai sus menționate,în cadrul Programului RO-UA-MD, sunt disponibile pe paginile oficiale: www.ro-ua-md.net şi www.ecday.eu. 

Semnalează o eroare

Dacă ați sesizat o eroare în textul articolului, vă rugăm să selectați pasajul greșit, și să apăsați CTRL+ENTER
pentru a o expedia editorilor noștri.

Donatii prin PayPal

Alege valuta

Indroduceti suma


Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Transport GRATUIT la peste 50 lei! -50% la 2.000 de titluri