RSS

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

12 septembrie 1940: La Baia Mare…

Ziua de 12 septembri…

Viorica-Elisabeta Lupu va candid…

Viorica-Elisabeta Lu…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Declarație de lider european? Emmanuel Macron: “Doar femeile ignorante fac copii!?”

Print Friendly, PDF & Email

Declarație de lider european? Emmanuel Macron: “Doar femeile ignorante fac copii!?”

Această afirmație uluitoare nu aparține vreunui dictator al vreunui stat totalitarist de prin țările lumii a treia, ci președintelui Franței, Emmanuel Macron, potrivit unei dezvăluiri făcute de către The Guardian, care a făcut publică transcrierea unui raport prezentat de către președintele francez la Fundația Gates.

Într-o discuție legată de creșterea demografică alarmantă din Africa, președintele a pus acest fenomen pe lipsa de educație a femeilor care ajung să facă foarte mulți copii.

“Acest fenomen se întâmplă din cauză că multe fete nu primesc o educație potrivită, sau în unele cazuri din cauză că aceste țări au stabilit ca drepturile acestor fete nu o sa fie egale cu cele ale bărbaților. Iar acest fapt este inacceptabil”, a susținut Emmanuel Macron.

Aceste afirmații ale lui Macron au stârnit numeroase valuri de controverse, atât în rândul confesiunilor creștine cunoscute ca fiind niște comunități în care familiile au mulți copii, cât și în rândul musulmanilor, unde de asemenea mediile familiale sunt destul de prolifice în ceea ce privește numărul copiilor.

În timp ce progresiștii au insistat că jurnaliștii au denaturat și răstălmăcit declarațiile lui  Emmanuel Macron, reprezentanții diferitelor culte religioase consideră că declarațiile președintelui francez sunt nepotrivite și ar aduce atingere drepturilor omului.

Nota noastră: Erau cumva ignoranți / needucați toți cei care au supraviețuit celui de-al doilea război mondial? Pentru că atunci s-au născut foarte mulți copii, imediat după război, atât în Europa cât și în alte colțuri ale lumii. Câți savanți de renume mondial n-au avut familii numeroase? Or fi fost și ăia niște ignoranți?Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info