Ucenicul lui Brucan, Lucian Mîndruță, lovește din nou: asociază numărul de preoți cu nivelul crescut al corupției!

Ucenicul lui Brucan, Lucian Mîndruță, lovește din nou: asociază numărul de preoți cu nivelul crescut al corupției!

Dacă unii cred că vremurile prigoanei pe care „bezbojniciio declanșau la adresa religiei sunt de mult apuse, și că acestea nu vor mai reveni curând, atunci se înșeală amarnic. Bolșevismul încă există, persistă și se dezvoltă armonios, mai ales în Occident. Da, ați auzit bine. În Occident bolșevismul a găsit un cămin propice, vesticii l-au încălzit la sân, i-au dat să sugă, l-au crescut în căldurică și în confort, până ce acesta a devenit iarăși un monstru gata să înghită țări întregi, popoare, națiuni, chiar aproape întregul continent european.

Lucian Mindruță continuă opera maestrului său  Silviu Brucan pe care l-a lingușit până la limitele superioare ale grețoșeniei ani buni în emisiunile realizate împreună la Pro TV. Știe cineva de ce nu se mai găsește în mediul virtual nu doar vreo secvență video din emisiunile făcute împreună de Mîndruță cu Brucan la Pro TV, ci nici măcar un simplu instantaneu cu cei doi?

„Italia, Polonia si Romania domina la topul preotilor pe cap de locuitor.Numai de-ar fi cele mai morale tari din Europa.Dar ce sa vezi: Italia si Romania cel putin sunt si teribil de corupte. N-or fi ajuns popii aia la “sa nu furi”.”, a scris Lucian Mîndruță pe facebook

Ucenicul lui Brucan, Lucian Mîndruță, lovește din nou: asociază numărul de preoți cu nivelul crescut al corupției!, Foto: facebook
Ucenicul lui Brucan, Lucian Mîndruță, lovește din nou: asociază numărul de preoți cu nivelul crescut al corupției!, Foto: facebook

Neobolșevicul Mîndruță își execută cu zel datoria de trompetă neomarxistă și face o asociere sinistră între numărul de preoți și gradul ridicat de corupție. Cum Polonia și Italia sunt la acest moment țările europene care se opun cu cea mai mare înverșunare politicilor totalitare „servite” discreționar de la Bruxelles de către Germania și Franța tuturor celorlalți membri ai Uniunii, e lesne de înțeles de ce ele au devenit ținta atacurilor propagandei care susține globalismul decerebrat.

Dar de aici până la a asocia numărul de preoți cu creșterea corupției, asta depășește deja limita imaginației și a bunului simț, o asemenea idee fiind posibilă numai pentru o minte similară cu cea a comisarilor ideologici porniți împotriva religiei  pe care o considerau o „toxină ideologică”, sau cu „bezbojnicii” care vedeau în orice formă de religie un pericol la adresa progresului și a revoluției bolșevice.

Da! Bolșevismul există, chiar dacă manifestările sale ne sunt cunoscute azi sub alte nume, unele dintre ele foarte înșelătoare, ignorate sau tolerate nepermis de mult de către societatea occidentală: progresism, neomarxism, stângism / leftism, marxism cultural, liberalism, etc

Chiar dacă unora mai snobi li se pare că avem de a face cu o avalanșă de noi curente ideologice moderne, de fapt avem de a face ba chiar cu aceeași ciorbă veche reîncălzită: bolșevismul. Numai că acum avem de a face cu una dintre formele cele mai perverse ale bolșevismului, o formă prin care caută să se inoculeze umanității aceleași mizerii bolșevice, dar ambalate frumos la adăpostul a decenii întregi de manipulare și revoluții ideologice în etape.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.



Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info