libris.ro

Filiala Iași a Partidului Noua Dreaptă invită românii să participe la sărbătorirea Centenarului la Chișinău pe 1 Decembrie 2018

Filiala Iași a Partidului Noua Dreaptă invită românii să participe la sărbătorirea Centenarului la Chișinău pe 1 Decembrie 2018

Sărbătorirea Centenarului Marii Uniri nu ar fi completă dacă nu s-ar organiza niște manifestări dedicate Centenarului și în Basarabia. O inițiativă a celor de la Partidul Noua Dreaptă mobilizează românii pentru a sărbători Centenarul la Chișinău pe 1 Decembrie 2018.

„La 100 de ani de la Marea Unire sărbătorim împreună Centenarul în Basarabia furată! Înscrieri pentru transport și cazare la adresa: contact@NouaDreapta.md„, se arată într-o postare pe facebook a Filialei Iași a Partidului Noua Dreaptă 

După ce în ultimii ani la Iași a fost aproape de pragul dispariției, Filiala Iași a Partidului Noua Dreaptă pare să renască și să caute să se reîmprospăteze cu forțe noi. Un mesaj publicat pe o rețea de socializare dovedește că Noua Dreaptă caută la Iași oameni noi, caută naționaliști români dornici să i se alăture.

„Îți iubești țara? Îți iubești tradițiile? Îți iubești cultura și istoria?
Dacă ești un român adevărat clar că DA!
Românii adevărați sunt naționalisti, iar unicul partid naționalist din țară (cu un program concret și realizabil) va așteaptă.
Lupta împotriva corupției și degradării României e grea, dar o mână de ajutor nu strică niciodată! Deci, mobilizați-vă și alegeți naționalismul, adică iubirea de neam și de țară ca unica soluție pentru salvarea României!
Pentru adeziuni sau mai multe informații, contactați-ne cu un mesaj. TND!”, se arată într-un comunicat al Filialei Iași a Partidului Noua Dreaptă publicat pe facebook

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.



Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info