Continuă la Arad scandalul legat de Monumentul Marii Uniri. Arădenii nu vor avea nici de 1 Decembrie 2018 monumentul promis de autorități

Continuă la Arad scandalul legat de Monumentul Marii Uniri. Arădenii nu vor avea nici de 1 Decembrie 2018 monumentul promis de autorități

“Mesaj pentru 08 noiembrie -2018

Partidul Noua Dreaptă

Filiala Arad

MONUMENTUL MARII UNIRI

Este clar pentru toată lumea că pe 1 Decembrie 2018, de Ziua Națională a României, la 100 de ani de la Marea Unire și ATENȚIE , la 94 de ani de când s-a luat în discuție , ridicarea aici la Arad, a unui măreț Monument închinat gloriosului act al unirii tuturor românilor.

Iată, deși STATUL ( nu Aradul ) a plătit peste 3 milioane de euro pentru Monumentul Marii Uniri, deși se spune că monumentul ar fi în țară ( undeva prin Călărași ) partea proastă este că acest monument nu este adus la Arad și cel mai grav, pe 1 Decembrie 2018, arădenii nu vor participa la dezvelirea acestui simbol al unității românilor.

Pentru toate acestea există, fără îndoială și vinovați. Ei vor plăti pentru această mare jignire adusă arădenilor, românilor, Aradului și României.

Ce oameni are azi Aradul la conducere?! Monumentul Marii Uniri, prin absența sa la Arad este răspunsul la această întrebare.

Să ne amintim că în urmă cu câțiva ani am atras atenția asupra acestui fenomen, Monumentul Marii Uniri, plătit in avans INTEGRAL, care nu va ajunge la Arad.

Nu știu de ce sau din ordinul cui, arădenii sunt pedepsiți ca acest simbol să nu ajungă în Arad, oare are vreo legătură conducerea UDMR-ului din Arad, o conducere anti-românească .

Angel Popescu Președinte
Al Partidului Noua Dreaptă
Filiala Arad .
arad@nouadreapta.org”,

se arată în comunicatul Filialei Noua Dreaptă Arad

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

Statistici înfiorătoare despre sănătatea cetățenilor la Arad! Un politician local avertizează: "Dacă auziți că Aradul e grozav, că e bine, să știți că sunteți MINȚIȚI!"

vin nov. 9 , 2018
Statistici înfiorătoare despre sănătatea cetățenilor la Arad! Un politician local avertizează: “Dacă auziți că Aradul e grozav, că e bine, să știți că sunteți MINȚIȚI!”, avertizează  Angel Popescu, președintele Filialei Noua Dreaptă Arad. Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo. Abonează-te acum la canalul nostru de […]

Poate vă place și:

libris.ro