UDMR a rupt protocolul de colabo…

George Simion a zdru…

George Simion: Șantajul practica…

Descinderi, perchezi…

George Simion: "Viceprimarul UDM…

"Cu multă întârziere…

La 23 mai 1849 era asasinat de u…

La data de 15 mai 18…

În semn de protest, Garnizoana O…

Încă de la debutul s…

Tata socru îi UDMR-ist!

"Socrul său este mem…

George Simion: Legile Statului t…

Candidatul independe…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Tudorel Toader vrea o țară ca afară: „În America n-ați mai fi stat nici jumate de oră Procuror general”

Print Friendly, PDF & Email

Tudorel Toader vrea o țară ca afară: „În America n-ați mai fi stat nici jumate de oră Procuror general”

Preambul: „- Tudorel Toader: Dacă Parlamentul spune, dacă CCR spune, în acelaşi sens, dvs., ca procuror general, spuneţi „nu-i cum spune Parlamentul, nu-i cum spune Curtea, e cum spun eu, că sînt acte de hărţuire. Sigur, zîmbiţi, sigur, în America n-aţi mai fi stat nici jumate de oră!” (sursa: Cotidianul.ro)

Luni, 20 noiembrie a.c., în România s-a consumat încă o dispută la nivel instituțional între Ministrul Justiției și tabăra ocultă a justițiarilor făcuți la apelul bocancilor, mulți dintre ei cu tresele și epoleții atârnând mai mult sau mai puțin discret de sub robele de magistrați, o tabără din păcate atât de bine înrădăcinată în sistem, chiar mai bine decât bolșevicii coborâți de pe țevile tancurilor sovietice.

Aceiași oameni numiți politic cu ani în urmă în urma unor jocuri murdare de culise, cu înscenări de dosare și decapitări la vârfurile Justiției pentru a-și avea unii “Guvernul lui” ,”Justiția lui” și tot ce altceva le mai cerea lor suflețelul la nivel instituțional în România,  se dau acum de mama focului cu fundurile de pământ când trebuie schimbați din funcții.

În ce țară cu un stat de drept și cu o democrație bine consolidată s-a mai pomenit ca funcționarii din subordinea Ministerului de Justiție să se ia la harță cu Ministrul Justiției atunci când se impune schimbarea lor din funcție? 

“Ce a făcut acest om din 23 februarie 2017, cînd a fost numit ministru, şi pînă azi depăşeşte orice aşteptări. Credeam şi eu că revocarea Laurei Codruţa Kovesi era, la un moment dat imposibilă, în ciuda uriaşelor abuzuri al binomului SRI-DNA, cărora le căzuseră victime numeroşi oameni, declaraţi nevinovaţi după ani de zile de hărţuiri, luni de arest preventiv şi chiar condamnări nedrepte. Peste toate acestea, se instalase deasupra Codruţei Kovesi vălul protector al Sistemului, încurajat de diplomele, medaliile sau titlurile date de ambasade, regi sau împăraţi ai lumii, care o şi numiseră „Zeiţa anti-corupţiei”!”, scrie jurnalistul Ion Spânu

Da, Ministrul Justiției, Tudorel Toader, își dorește o țara ca afară, o țară precum Germania sau SUA, unde “într-un stat de drept bine structurat o astfel de decizie şi o astfel de constatare a CCR era suficientă  ca procurorul general să plece din funcţie“.

Vasile Morari


Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
Comodo SSL

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Vacante in Grecia