libris.ro

Revoltător! O petiție împotriva Pactului pentru Migrație a fost boicotată luni de zile în Parlamentul german

Revoltător! O petiție împotriva Pactului pentru Migrație a fost boicotată luni de zile în Parlamentul german

Preambul: Principala obiecție a parlamentarilor germani cu privire la petiția împotriva Pactului pentru Migrație era următoarea afirmație „Pactul pentru migrație este un instrument pentru eliminarea treptată a identității noastre naționale”

După un întreg scandal și critici din partea reprezentanților formațiunii politice germane AfD, petiția împotriva Pactului pentru Migrație a fost în cele din urmă publicată miercuri. Însă petiția cu pricina va fi cel mai probabil soluționată abia după adoptarea pactului. 

Bundestag-ul (n.r. Parlamentul german) a publicat miercuri o petiție care este îndreptată împotriva pactului ONU privind migrația. S-a discutat aprins săptămâni întregi despre pact și despre această petiție. 

Din luna septembrie și până la momentul actual petiția împotriva Pactului pentru Migrație a fost pur și simplu ținta unui boicot permanent. De ce s-au opus parlamentarii germani cu atâta înverșunare împotriva publicării acestei petiții? Progresiștii din Bundestag au susținut că petiția pune în pericol “dialogul intercultural”.

Acultăm poporul, atunci când spune ce vrem noi?

Abia după ce alte 59 de petiții similare privind Pactul pentru migrație au fost înregistrate până marți la parlament, s-a luat decizia ca această petiție să fie dată publicității. La scurt timp după publicare, secțiunea site-ului în care se găsea petiția a fost inaccesibilă timp îndelungat. Din cauza traficului uriaș, petiția stârnind un uriaș interes din partea germanilor dornici s-o semneze, pagina respectiva a fost ore bune aproape imposibil de accesat.

Prin întârzierea acestei petiții și împiedicarea dezbaterii acestui subiect, petiția va putea fi dezbătută din cauza termenilor legali abia peste câteva luni. În tot acest timp probabil că Pactul deja va fi semnat de către „mama Merkel”, mama migrației samavolnice. Curată democrație, nu?

PS: Această situație nu vă trezește amintiri neplăcute, legate de ceea ce s-a întâmplat pe plaiurile mioritice înainte de referendumul din octombrie?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.



Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info