RSS

De ce-o fi oare cel mai apreciat…

Aceasta este harta a…

Sute de români au protestat la B…

Peste 500 de persoan…

Ghid de manipulare: în ce hal de…

Până unde a putut aj…

Alexandru Cumpănașu despre Alian…

Dacă n-au reușit rup…

Cine sunt progresiștii de la Zia…

Râul Bahlui din Iași…

Guvernul României a donat Republ…

Bradul înalt de apro…

Alina Mungiu-Pippidi: "Cine treb…

Proiectul "România e…

"Anticorupția", o mare afacere p…

Mălin Bot continuă r…

Un bust al lui Avram Iancu, dezv…

Miercuri, 5 decembri…

Iohannis desființat de un jurnal…

Jurnalistul Cornel N…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

(VIDEO) Cum s-a văzut de la Chișinău sărbătorirea Centenarului la Alba Iulia

Print Friendly, PDF & Email

Cum s-a văzut de la Chișinău sărbătorirea Centenarului la Alba Iulia

Imaginile unei sărbători dedicate românismului, ceremoniile militare și cele patriotice la care au participat zeci de mii de români în capitala Marii Uniri, la Alba Iulia, au fost urmărite cu mult interes și la Chișinău.

Însă prin organizarea și desfășurarea defectuoasă manifestărilor de la Alba Iulia dedicate Centenarului Marii Uniri, ba chiar și prin regia transmisiunii în direct de la televiziunea publică, s-a reușit umbrirea acestui eveniment și semănarea de confuzie.

Ce sărbătoresc până la urmă românii la Alba Iulia. Ce e cu acel 303? Ce însemnătate are?

Pentru că aici trebuie spus că, imediat după cadrele TV în care președintele României își ținea lopata de mână pe piept, iar de undeva de pe înălțimile Cetății Alba Iulia erau trase salve de tun, în cadrele video care au urmat pe zidul cetății apărea ostentativ cifra 303. Ce însemnătate să aibă oare cadrele acestea întrețesute în care la scurt timp după cadrul cu președintele țării ne este prezentată cifra 303?

Imediat după cadrele TV în care președintele României își ținea lopata de mână pe piept, iar de undeva pe înalțimile Cetății Alba Iulia erau trase sale de tun, pe zidul cetății apărea ostentativ cifra 303, Foto: Publika.md, preluare TVR

Imediat după cadrele TV în care președintele României își ținea lopata de mână pe piept, iar de undeva de pe înalțimile Cetății Alba Iulia erau trase salve de tun, pe zidul cetății apărea ostentativ cifra 303, Foto: Publika.md, preluare TVR

Cine dorește ca în mentalul colectiv al românilor să se întipărească treptat, dar sigur, sentimente antinaționale, sentimentul că suntem o națiune fără demnitate și suveranitate națională? Cum să-ți elogiezi opresorii propriului tău popor, chiar și în timpul sărbătoririi celei mai mari realizări a neamului românesc de acum 100 de ani?

Cum s-a văzut de la Chișinău sărbătorirea Centenarului la Alba Iulia

Cum s-a văzut de la Chișinău sărbătorirea Centenarului la Alba Iulia

Tot în timpul acelor scurte momente prezentate la televiziunea publică din România s-a petrecut și un moment oarecum hilar: președintele Klaus Iohannis a tresărit la auzul salvelor de tun, arătându-se vizibil surprins de faptul că se trage cu tunurile. 

Priviți cu atenție la expresia chipului lui Klaus Iohannis în timpul salvelor de tun de la Alba Iulia…

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline