RSS

TABARA DE VARĂ 2021, PAROHIA FĂL…

   Cu binecuvântarea…

Biserica din lemn de la Putna e …

Oamenii de știință d…

Abund Berry. Povestea unui brand…

Povestea Abund Berry…

“Democrația secolului al XXI - l…

Declinul „democrație…

14 ani de la moartea Patriarhulu…

„Acrede în Hristos î…

Psihopatia omoară România! Sclav…

Psihopatia omoară Ro…

Jocurile Olimpice Tokyo: program…

România a cucerit jo…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Daniel Dragomir: “Un blat mizerabil. Sa îi ia pe migranți acasă Iohannis, Dancilă, Dragnea și Tăriceanu”

Print Friendly, PDF & Email

Daniel Dragomir: “Un blat mizerabil. Sa îi ia pe migranți acasă Iohannis, Dancilă, Dragnea și Tăriceanu”

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir reacționează la neașteptatul consens al clasei politice din România pe tema semnării Pactului Global pentru migrație, susținând că este vorba de un blat mizerabil la nivelul întregii clase politice din România, “împotriva românilor și împotriva intereselor României.

“Un blat mizerabil

Să îi ia pe migranți acasă Iohannis, Dancilă, Dragnea și Tariceanu. Eu nu îi vreau pe migranți în România!

Una din cele mai mari greșeli ale guvernului Dancilă de până acum și un blat evident.
Alianța PSD/ALDE s-a plasat în barca alături de Iohannis împotriva românilor și împotriva intereselor României.

Pe lângă faptul că aceasta decizie mizerabilă creste exponențial riscurile de securitate și de natură teroristă asupra României, guvernul nu a știut nici de data aceasta să fie politic și diplomatic alături de Administrația Trump sși SUA, Israel, Ungaria și alte națiuni demne și suverane.

România 3.0 se va opune acestui act de trădare națională.

Trebuie să ne luăm țara înapoi dragi prieteni și cat de curând, până nu o fac praf!”, scrie Daniel Dragomir într-o postare pe facebook

De aceeași părere este și avocatul Dan Chitic care face referire la o “unanimitate antinațională” a clasei politice din România pe tema Pactului Global pentru migrație.

“Și iarăși o unanimitate antinațională!

După ce clasa noastră politică a reușit să se impaciuiască in ticăloșie și sa găsească un consens criminal atunci când au cedat resursele și bogățiile noastre, la doar câteva săptămâni distanță, suntem in pragul unei alte unanimități mârșave: “ComPactul Global pentru Migrație!

E vorba de acel “pact” (in realitate, un Diktat) impus de forțele globaliste in urma căruia vom fi obligați sa primim hoarde de “refugiați” veniți de aiurea. Acel pact respins de SUA, Australia, Israel și multe alte țări europene (Ungaria, Cehia, Polonia, Bulgaria, Austria, Elvetia, Croația și Italia).

Este momentul in care “politicienii noștri” consimt la dispariția noastră ca neam, la “compactarea”, la topirea noastră in masa amorfă a globalismului și globalizării rasiale și culturale.

Pericolul este iminent! Motiv pentru care, imediat după celebrarea “centenarului”, va trebui sa facem tot ce ne stă in putință să împiedicam această veritabilă sinucidere națională, culturală și identitară.

Dacă fără resurse încă am mai fi putut subzista in istorie, chiar și săraci intr-o țară bogată, după semnarea acestui “Pact” vom fi puși in situația de a renunța de bună voie la a fi ceea ce ne-am încăpățânat mii de ani sa fim: români.”, scrie Dan Chitic într-o postare pe facebook

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info