libris.ro

Corupție la vârful PE! Elmar Brok, germanul care amenința România cu articolul 7, prins cu înșelătorii!

Până nu demult, nu puteai deschide ochii înspre presa de propagandă a sistemului din România, căci adesea dădeai de câte un articol în care europarlamentarul german Elmar Brok venea cu o nouă amenințare împotriva României: ba ne amenința cu activarea articolului 7 pentru România, ba cu amprentarea românilor care doresc să lucreze în Germania, ba cu multe alte idioțenii și discursuri ipocrite.

” Iohannis s-a întâlnit cu Elmar Brok, europarlamentarul care a propus amprentarea imigranţilor români.

Elmar Brok, membru al Uniunii Creştin Democrate (UCD) şi preşedintele Comisiei pentru Afaceri Externe din Parlamentul European şi-a manifestat sprijinul pentru Klaus Iohannis, pe care şi-l imaginează „foarte bine” ca fiind viitorul preşedinte al României. „, scria evz.ro în toamna anului 2014

Dar cine este cu adevărat Elmar Brok, și cât de neprihănit este el de a dus de-a lungul anilor o sfântă luptă și mânie împotriva unei presupuse corupții a românilor?
Dar cine este cu adevărat Elmar Brok, și cât de neprihănit este el de a dus de-a lungul anilor o sfântă luptă și mânie împotriva unei presupuse corupții a românilor?

Dar cine este cu adevărat Elmar Brok, și cât de neprihănit este el de a dus de-a lungul anilor o sfântă luptă și mânie împotriva unei presupuse corupții a românilor? Cei din presa sistemului mafioto-securist din România, ne amenințau adesea cu avertismentele acestui Elmar Brok.

Dar ce să vezi? Adevărata față a lui Brok (n.r. rimează cu escroc) ni se arată abia acum, când site-ul Politico dezvăluie cum acesta făcea bani frumoși pe spatele vizitatorilor de la Parlamentul European, fără frica de a-l acuza nici măcar dracul de corupție.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Elmar Brok, unul dintre veteranii Parlamentului European, le cerea celor care veneau să-l viziteze la Parlamentul European 150 de euro de persoană pentru a acoperi costurile vizitei, iar în același timp deconta sumele la PE, scrie politico.eu, citat de România Liberă


Dar cine este cu adevărat Elmar Brok, și cât de neprihănit este el de a dus de-a lungul anilor o sfântă luptă și mânie împotriva unei presupuse corupții a românilor?


”Politico.eu, una dintre cele mai influente publicatii care se ocupa de institutiile europene, publica un articol devastator, din punctul meu de vedere, la adresa eurodeputatului Elmar Brok, cel care a fost cel mai influent membru al delegatiei germane din Parlamentul European. Eurodeputat din 1980, presedinte al Comisiei de politica externa ani la rand, prieten bun cu doamna Merkel, Brok a fost scos recent de partidul sau de pe listele de candidati pentru alegerile din mai. Titlul articolului este „Veteranul eurodeputat Brok a facut bani de pe urma vizitatorilor Parlamentului European” (Veteran MEP Brok generated cash from Parliament visitors) si se bazeaza atat pe marturii cat si pe documente.” , dezvăluie și europarlamentarul român
Renate Weber, într-o postare pe facebook

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info