libris.ro

Aurelian Pavelescu: „Proștilor și corupților, cine v-a spus că România e sat fără câini și puteți voi să jefuiți în voie?”

Implicarea lui Klaus Iohannis în probleme de drept constituțional, mai ales câtă vreme el ca președinte al României a dovedit că a încălcat în dese rânduri Constituția Țării, nu este deloc pe placul avocatului Aurelian Pavelescu.

„Cine v-a spus, proștilor și corupților, că România e sat fără câini?
Nu îl poate opri nimeni din prostie pe Klaus Iohannis? Până unde poate ajunge cu batjocorirea poporului român?
Iată, Iohannis îi dă lecții de drept constituțional lui Tudorel Toader! Ești diliu, domnule? Mai întâi, că ai fi ultimul om din țară care poate invoca Constituția, după ce ai încălcat-o mereu, că nu-ți pasă. Pe de altă parte, ce știi mătăluță de drept și Constituție? Vezi-ți, bre, de cum merge curentul electric prin bec, ce-ai învățat la fizica de gimnaziu! „, scrie Aurelian Pavelescu pe facebook

Ordonanța privind repunerea în termen a celor care au fost judecați nelegal de completurile de 5 judecători nelegal constituite, la care a făcut referire ministul Justiției, Tudorel Toader, este mărul discordiei la acest moment între putere și opoziție.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


” Să explic. Ordonanța de care vorbește Toader, privind repunerea în termen a celor care au fost judecați nelegal de completurile de 5 judecători nelegal constituite – sancțiunea în toată lumea fiind nulitatea absolută -, nu are nicio legătură cu retroactivitatea legii! Absolut niciuna! Doar el și un alt prost, Augustin Lazăr, pot pretinde așa ceva.Bre, domnule, de ce nu întrebi un student din anul doi de la drept cum este cu legea și retroactivitatea ei? Dacă Toader dă ordonanța, aceasta se aplică, evident, numai pentru viitor, în sensul că doar după ce apare ordonanța cei care sunt în situația respectivă – au fost judecați de completuri nelegal constituite -, au vocația de a cere rejudecarea de către un complet legal constituit! De aceea și dă ordonanța, să se judece pentru viitor! Nici vorbă să fie pusă sub semnul întrebării autoritatea de lucru judecat, cum o vede Lazăr: ce autoritate, bre, prostule, dacă judecata a fost făcută de un complet ilegal? O autoritate de lucru judecat care este nulitate absolută? Nulitatea absolută ești tu, vopsitule!S-au grăbit să-și dea cu părerea și lobbyștii din târla de proști și corupți care a devenit Comisia Europeană! Că ei vor stat de drept. Da, stat de drept cu procurori și judecători nebuni și infractori, cu instanțe ilegal constituite – situație care intră inclusiv sub incidența art. 6 din Convenția Europenă! Proștilor și corupților, cine v-a spus că România e sat fără câini și puteți voi să jefuiți în voie?”, mai adaugă Aurelian Pavelescu în postarea sa de pe facebook

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info