libris.ro

Apără-mă Doamne, de prieteni, că dușmanii oricum nu-i cunosc bine

Grupul de la Cluj este o adunătură de indivizi care a făcut și face în continuare incredibil de mult rău României, atât la nivel politic, economic, cultural, identitar, ideologic, social, etc. Cu toate acestea, multora dintre români nu li s-a ridicat nici până în acest moment ceața de pe ochi, lăsându-se păcăliți de tot felul construcții și platforme politice și ideologice dubioase, care tot apar constat din acea zonă ocultă, precum ciupercile după ploaie.

Indiferent de cine s-ar fi aflat în România la guvernare, unele personaje controversate din Grupul de la Cluj cădeau mereu ca pisica numai în picioare, fiind adesea legate de marile scandaluri privind devalizarea economică a României, precum și tunurile de proporții apocaliptice date industriei românești.

Tot prin intermediul Grupului de la Cluj, chiar dacă pe ușa din dos, Florian Coldea a ajuns în lumea universitară, fiind menținut în jocurile pentru putere și influență în România. Cine l-a adus pe Coldea în lumea universitară? Ei, aici mulți abia șoptesc cu jumătate de gură pe la colțuri întunecate cu privire la cineva din lumea academică cu strânse legături cu SRI-ul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Dacian Cioloș, zbierătorii de meserie de la #Rezist sau circarii de la USR, sunt mici copii pe lângă ceea ce înseamnă cu adevărat mafia de la Cluj. Toți cei enumerați mai sus sunt doar biete instrumente folosite pe scena unui teatru politic tot mai absurd din România. Zeci de mii sau chiar sute de mii de români plecați în bejenie prin țări străine după un loc de muncă, trebuie să le „mulțumească” pentru falimentele răsunătoare ale fabricilor și întreprinderilor românești, falimente adesea artificiale, catalizate de intervențiile acestei mafii transpartinice.

Anume în laboratoarele de la Cluj, a apărut de ceva ani ceea ce mulți sperau să fie liderul providențial care le lipsea românilor de multă vreme: istoricul IoanAurel Pop, devenit între timp noul președinte al Academiei Române printr-un joc de culise puțin cam neortodox (n.r. sunt indicii că a beneficiat de intervenții neobișnuite pentru a câștiga această poziție).

Deși a intrat în mentalul colectiv românesc drept un bun român și unul dintre cei mai importanți intelectuali români care luptă pentru păstrarea și redarea adevărului istoric din acest spațiu geografic pe care îl reprezintă teritoriul României moderne, pe ici pe colo au apărut diverse voci care să arate și o cu totul altfel de față a lui Ioan-Aurel Pop.

Dr. Napoleon Săvescu, fondatorul și președintele organizației „Dacia Revival International Society of New York”, relatează ceva cu adevărat incredibil care s-ar fi întâmplat în timpul unei conferințe de la New York, unde prof. Ioan-Aurel Pop și-ar fi arătat o cu totul altă abordare cu privire la istoria României în fața audienței prezente.

Un naționalist care își umezește ochii când aude de multiculturalism nu este naționalist

Un istoric român considerat chiar până și de către o parte a presei a fi „naționalist” român, Ioan-Aurel Pop, este trecut pe lista de colaboratori ai unui portal filomaghiar cunoscut pentru propaganda sa profund antiromânească. Este vorba de publicația Corbii Albi.

Un istoric român considerat chiar până și de către o parte a presei a fi "naționalist" român, Ioan-Aurel Pop, este trecut pe lista de colaboratori ai unui portal filomaghiar cunoscut pentru propaganda sa profund antiromânească.
Un istoric român considerat chiar până și de către o parte a presei a fi „naționalist” român, Ioan-Aurel Pop, este trecut pe lista de colaboratori ai unui portal filomaghiar cunoscut pentru propaganda sa profund antiromânească

Ce explicație ar putea exista pentru așa ceva? Sunt de asemenea câteva personaje de pe lista de colaboratori a celor de la Corbii Albi, un portal filomaghiar de propagandă profund antiromânească, care surprind foarte neplăcut, și de la care puțini români s-ar fi așteptat să-i regăsească pe o asemenea listă.

Colaboratori ai portalului de propagandă profund antiromânească Corbii Albi
Ioan-Aurel Pop, colaborator la Corbii Albi, portal de propagandă antiromânească

Și NU, nu este vorba de vreo greșeală sau de faptul că Ioan Aurel Pop ar fi trecut de redacția celor de la Corbii Albi pe lista colaboratorilor în necunoștință de cauză, pentru că în afară de faptul că acesta a făcut donații pentru Corbii Albi și a semnat prefața pentru „Antologia Corbii Albi 2015”, chiar pe corbiialbi.ro este etichetat ca fiind „încurajatorul şi sprijinitorul moral al portalului www.corbiialbi.ro”:

„Ioan-Aurel Pop – rectorul UBB – este nu numai încurajatorul şi sprijinitorul moral al portalului www.corbiialbi.ro, dar şi colaboratorul său, asumându-şi riscul ca articolele sale să fie huiduite pe Facebook. „, scriu cei de la Corbii Albi

Deci se îngroașă gluma…
Când te lași purtat de valul unei asocieri în care intră cuvinte precum Corbii Albi și multiculturalism, apoi nu prea mai miroase a bine!

„Problema esențială a conviețuirii româno-maghiare este că românii nu au cunoștințe despre maghiari. Nu învață nimic în școală despre maghiari, și normal că după 12 ani dacă tu n-ai învățat nimic despre maghiari o să spui că măi e ceva suspect…” (Szabo Csaba, Asociația Media Corbii Albi)

Deci „problemul” e tot la români, că nu vor să învețe „limbul” maghiarilor.
Cum dracu’ se face că ori de câte ori maghiarii ne vorbesc de multiculturalism și multilingvism, totul se termină cu maghiarizarea și asimilarea nemaghiarilor? Hai bă, că noi am mai văzut filmul ăsta turnat de mai multe ori de-a lungul istoriei!

Și cireașa de pe tort:

„Ioan-Aurel Pop – rectorul UBB – este nu numai încurajatorul şi sprijinitorul moral al portalului www.corbiialbi.ro, dar şi colaboratorul său, asumându-şi riscul ca articolele sale să fie huiduite pe Facebook.”, scriu cei de la Corbii Albi

Apară-mă Doamne, de prieteni, că dușmanii oricum nu-i cunosc bine, Foto: TVR Cluj
Apară-mă Doamne, de prieteni, că dușmanii oricum nu-i cunosc bine, Foto: TVR Cluj

Donații și sprijin pentru un portal filomaghiar de propagandă antiromânească din partea lui Ioan-Aurel Pop

Dar fructuoasa colaborare a lui Ioan-Aurel Pop nu se limitează doar la preluarea de către cei de la Corbii Albi a unor articole de-ale sale croite pe placul sau pe calapodul propagandei maghiare, ci aflăm că pe lângă faptul că a semnat prefața unei Antologii pentru Corbii Albi (2015), Ioan-Aurel Pop și-a deschis până și punga, făcând donații pentru o publicație recunoscută pentru poziția sa profund antiromânească.

Prefața semnată de I.A. Pop pentru Antologia „Corbii Albi” 2015

” DONAȚII PENTRU PROIECTUL “PANA CORBULUI ALB”

Cu această ocazie Corbii Albi mulțumește Prof. dr. Ioan-Aurel Pop, Rector al Universităţii Babeş-Bolyai, Prof. Preda Mihăilescu, Georg-August Universitat Gottingen, respectiv Dr. Daniel Lowy 
Adjunct Associate Professor, Department of Science, Northern Virginia Community College pentru sprijinul financiar acordat pentru acest proiect. „, scriau cei de la Corbii Albi pe pagina lor de facebook în august 2016


Donații și sprijin pentru un portal filomaghiar de propagandă antiromânească din partea lui Ioan-Aurel Pop , Foto: facebook

Donații și sprijin pentru un portal filomaghiar de propagandă antiromânească din partea lui Ioan-Aurel Pop , Foto: facebook


Nota noastră: În acest context, cu atât mai dubios devine așa zisul atac împotriva lui Ioan-Aurel Pop înfăptuit de neobolșevicii de la R22 & comp., cel cu lista de colaboratori ai securității. 
Să fi fost asta doar o stratagemă de legitimare ca bun patriot și naționalist român în ochii opiniei publice?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info