Prin toată Europa au câștigat na…

Deși prin alte țări …

Lia Olguța Vasilescu: O să mănân…

Invitată în studioul…

George Simion și primarul Mihai …

Candidatul independe…

Cum arată sumele partidelor poli…

Când întrebi pe oric…

Deputatul Matei Dobrovie priveșt…

"Nu votați partide c…

Ne pregătim de alegeri. Cine sun…

În urmă cu ceva ani,…

Și neomarxiștii se tem de ... tu…

Dacă văd că barca ia…

La Iași începe reabilitarea espl…

Angajații municipali…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

În noua și minunata lume închipuită de USR, e ilegal un panou care te îndeamnă să citești prospectul unui vaccin?

Print Friendly, PDF & Email

Deputatul USR Emanuel Ungureanu consideră că panourile care te îndeamnă să citești prospectul unui vaccin sunt … ilegale. Deși spre deosebire de USR-iștii isterici care se dau cu fundul de pământ pentru reinițierea legii vaccinării obligatorii / forțate în România, Eurostat-ul vine cu cifre oficiale care demonstrează că din fericire copiii din România sunt cei mai sănătoşi din Europa (n.r. și asta fără vaccinare obligatorie!?), continuă conflictul pe tema controversată a necesității unei legi prin care vaccinarea, un act medical preventiv, să devină obligatorie.

” Eurostat: Copiii din România sunt cei mai sănătoşi din Europa”, scrie Ziarul de Iași

Niște panouri publicitare amplasate pe marginea drumului, care îndemnau la citirea prospectelor vaccinurilor și informarea cu privire la ingredientele pe care le conțin vaccinurile, au iscat un nou scandal de proporții zilele trecute, ridicând din nou mingea la fileu pentru USR-iștii isterici, susținători ai teoriei imunizării de turmă printr-o vaccinare obligatorie / forțată pentru întreaga suflare omenească de pe teritoriul României.


“A dispărut mesajul antivaccinist plasat pe un panou din Cluj-Napoca!
Acest mesaj inconștient a fost amplasat 48 de ore ilegal de către o firmă din Târnăveni.” , a scris pe facebook deputatul USR Emanuel Ungureanu)

Să nu vă mire dacă în noua și minunata lume imaginată de noii bolșevici de la USR va deveni ilegal să citiți până și etichetele produselor alimentare pe care le cumpărați. Dacă doamne ferește se deșteaptă vreun prost și își dă seama că alimentele vândute conțin ingrediente care sunt adevărate otrăvuri?

În noua și minunata lume închipuită de USR, e ilegal un panou care te îndeamnă să citești prospectul unui vaccin?
În noua și minunata lume închipuită de USR, e ilegal un panou care te îndeamnă să citești prospectul unui vaccin?

Prin această isterie și cenzură împotriva panourilor “antivacciniste” (n.a. cităm din exprimarea USR-iștilor isterici, căci pe panouri nu scria să nu ne vaccinăm, ci scria să citim prospectele vaccinului și informau cu privire la ingredientele vaccinurilor), fiți siguri că ați sporit gradul de încredere al românilor cu privire la vaccinuri.


Interesantă este și apropierea acestui Emanuel Ungureanu, deputat USR, de “autonomistul” filomaghiar, Sabin Gherman.

Interesantă este și apropierea acestui Emanuel Ungureanu, deputat USR, de “autonomistul” filomaghiar, Sabin Gherman. Strategiile pentru reformarea sistemului sanitar din România sunt pregătite mai nou de USR-iști isterici sub atenta consiliere a autonomistului filomaghiar Sabin Gherman?


Interesantă este și apropierea acestui Emanuel Ungureanu, deputat USR, de “autonomistul” filomaghiar, Sabin Gherman. Foto: facebook

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
Comodo SSL

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Vacante in Grecia