Zoe Petre: „Voi ați rămas conservatori. O să vă luăm capetele la toți…Așteptați numai puțin să crească copiii noștri”

Potrivit unui sondaj recent comandat de către Ministerul Tineretului și Sportului, o mare parte a tinerilor din zilele noastre ar fi votanți ai USR-ului, telespectatori fideli ai PRO TV-ului, cititori ai ziarului Adevărul și ascultori ai Radio ZU. Pe lângă toate acestea, sau poate tocmai ca o consecință a celor enumerate mai sus, 40% dintre tineri nu mai au încredere în Biserică, iar 20% intenționează să plece definitiv din țară.

Concluzia? Viitor de aur țara noastră are! Generații pierdute în fața televizoarelor, îndoctrinate zilnic cu dezinformare, otrăvite cu informații false, îndemnate să renunțe la identitate și la specificul lor național. Dar ceea ce trăim azi nu este chiar întâmplător. Totul a fost „profețit” încă de după primii zori ai „revoluției” însângerate din Decembrie.

Zoe Petre: "Voi ați rămas conservatori. O să vă luăm capetele la toți...Așteptați numai puțin să crească copiii noștri"
Zoe Petre: „Voi ați rămas conservatori. O să vă luăm capetele la toți…Așteptați numai puțin să crească copiii noștri”

Iată ce își amintește o româncă despre clipele din primăvara anului 1990:

” Rezultatele sondajului, nu numai că nu sunt o surpriză pentru nimeni care știe pe ce lume trăiește, dar mă fac să-mi aduc aminte de un schimb de vorbe din luna martie a anului 1990, în Aula Academiei Române, dintre un istoric, ofițer al Armatei Române și agenta de influență Zoe Petre, în care babornița marxistă din Alianța Civică care atunci abia înmugurea, i-a lătrat furioasă acestuia:

„Voi ați rămas conservatori…Comuniștilor! O să vă luăm capetele la toți…Așteptați numai puțin să crească copiii noștri„( Zoe Petre)

Zoe se referea evident la generațiile de după 1989, care urmau să fie splălate pe creier temeinic și dresate în egală măsură să fie indiferente la problemele reale, dar gata să urască la ordin (pardon, lozincă).” , a scris pe facebook Eugenia Gârba

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns