PLUS caută oameni noi în tomberoane vechi și murdare

Deși au anunțat cu surle și tobe că PLUS este o formațiune politică în căutare de oameni noi, reprezentanții acestei organizații l-au primit cu brațele deschise pe europarlamentarul Cristian Preda, un om nu tocmai nou, și au făcut tot posibilul să scape de oameni cu adevărat noi, precum Avram Fițiu.

Să renunți la oameni cu adevărat noi precum Avram Fițiu, un om deosebit și mai ales un bun român, care și-a demonstrat românismul nu doar prin vorbe ci și prin fapte, demonstrează încă din start că PLUS este o construcție politică demagogică, care nu-și respectă nici măcar propriile principii și programe politice.

Să renunți la o personalitate precum Avram Fițiu pentru a căuta „oameni noi” în tomberoane vechi și murdare, reprezintă dovada maximă de neseriozitate și lipsă de viziune. Dar cei de la PLUS nu doar că au renunțat la Avram Fițiu, ci au făcut și într-o manieră execrabilă, cu invective și expresii care nu fac cinste secolului în care trăim.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


În schimb l-au reciclat pe Cristian Preda, fost cenzor UTC şi propagandist PCR, fost reprezentant al mafiei portocalii:

„La invitaţia lui Dacian Cioloş, am aderat la PLUS. Aşa cum am anunţat în urmă cu patru luni, nu candidez la europene. Voi sprijini candidaţii PLUS la alegerile din 26 mai şi îi invit pe toţi cei care au încredere în mine să facă acelaşi lucru” , a scris Cristian Preda pe facebook

Nota noastră: Într-un fel e bine că Avram Fițiu n-a rămas în această struțocămilă a celor de la PLUS. Cei de la PLUS nu meritau un asemenea membru de valoare printre ei. Le-ar fi făcut prea multă onoare și le-ar fi adus prea mult prestigiu. Dar cu această ocazie PLUS și-a arătat arama: ca și RO+ (n.r. Partidul Mişcarea România Împreună care a murit prin avort spontan), și această formațiune politică este una de extremă stânga, de inspirație neomarxistă, cu o agendă și un program politic antinaționale. Era normal ca o astfel de grupare să facă alergie la un naționalist autentic.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info