Vremuri grele pentru România: medici falși, președinte fals

Prin tot ceea ce face Klaus Iohannis, ne demonstrează de la o zi la alta că în România nu avem doar medici falși cum s-a descoperit recent, ci și un președinte fals. Un diletant care neagă până și realitatea din fața sa, vizibilă și inteligibilă pentru tot chiorul, declarând oricând și oricui că laptele e negru dacă asta servește intereselor sale de moment.

Deși România nu se numără printre țările care au fost pepiniere și surse ale răspândirii comunismului în Europa la începutul secolului trecut, președintele Klaus Iohannis s-a implicat alături de ambasada SUA de la București (n.r. ambasada despre care până și unii jurnaliști americani afirmă că ar fi sub controlul lui George Soros) într-o campanie „anticomunistă”, punând în scenă cu ajutorul unui ONG un apartament amenajat minimalist pentru a reda chipurile atmosfera din perioada anilor ’80 din România.

Foarte ciudate sunt însă declarațiile lui Klaus Iohannis cu privire la această temă:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Comunismul a fost o greșeală enormă, catastrofală, pe care a făcut-o România(…)
Că nu a făcut-o benevol, este iarăși adevărat, dar, pentru aceea, felul în care a fost inoculat comunismul în România a fost un fel românesc și a fost o mare, mare greșeală și nu numai o eroare a istoriei, o oroare a istoriei moderne. (…)
Nu doresc nimănui să retrăiască ceea ce am trăit noi în comunism. Dar, ca dascăl, îmi doresc să îmi găsesc cuvintele potrivite să-i fac pe cei cărora le vorbesc să înțeleagă că a fost o mare greșeală, o greșeală fundamentală a societății, a statului, a oamenilor și să construim un viitor unde astfel de scăpări nu mai sunt posibile fiindcă, în definitiv, educația este baza societății.

Față de Franța și Germania, adevărate pepiniere și surse de răspândire ale comunismului la începutul secolului trecut, în România intelectualii de seamă nu s-au îngrămădit să îmbrățiseze comunismul, ba chiar din contră, dovadă pentru asta stând chiar numărul mare de intelectuali închiși, torturați și uciși prin temnițele comuniste din România, Bucovina de Nord și Basarabia după 1945, dar și rezistența armată din munți, singura rezistență armată din Europa împotriva comunismului care a rezistat până aproape de anii ’60 în România. Și Iohannis ne spune acum despre comunism că „a fost o greșeală enormă, catastrofală, pe care a făcut-o România„!?Pe ce lume trăiește ăsta?

Dovadă că Franța a fost o pepinieră a comunismului stă și faptul că Mihai Șora, membru în Partidul Comunist Francez, se întoarce cu fălcile deschise de bucurie în România când află că la putere se se instalaseră bolșevicii, pentru a li se alătura la guvernare, asta în vreme ce piepturile tinerilor români care luptau cu arma în mână prin munții României erau sfârtecate de gloanțele trase de noile forțe de securitate puse în slujba … progresului socialist. Deci, nu, România nu a făcut-o benevol! Totuși pe ce lume trăiește ăsta?

Toată construcția securistică din jurul lui Iohannis, cele două pseudopartide aflate acum în alianță, USR și PLUS, sunt culmea, pline de copiii și nepoții celor de care se plînge mai sus Klaus Iohannis. În discursurile pline de demagogie ale unor astfel de politicieni, tot ni se repetă papagalic despre faptul că nu trebuie să punem păcatele părinților sau bunicilor în spinarea progeniturilor lor. Însă când vezi că se repetă același tipar antiromânesc și este scos de la naftalină același gen de ideologie bezbojnic, de sorginte bolșevică, și culmea, la fel ca predecesorii lor bolșevici, totul în numele … progresului, nu poți să nu te întrebi: de unde atâta nesimțire? Și totuși, pe ce lume trăiește ăsta?

Medici falși, președinte fals, încotro România?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info