Categories: Germania

Înfiorător! Caz de pedofilie în care doi ofițeri germani de poliție sunt suspectați că ar fi obstrucționat justiția

Germania se află în centrul unui scandal legat de pedofilie cum rar s-a mai putut vedea. Doi ofițeri de poliție din Detmold, Germania, se află sub investigația colegilor lor, fiind bănuți că ar fi obstrucționat justiția într-un dosar de pedofilie din cadrul căruia au dispărut majoritatea dovezilor digitale incriminatoare împotriva a doi pedofili care ar fi abuzat peste 30 de copii.

„Poliția germană a admis că a pierdut aproape toate probele digitale care incriminează doi pedofili acuzați că au agresat sexual cel puțin 31 de copii, cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani, de mai mult de 1.000 de ori, în perioada 2008 – 2018, relatează Deutsche Welle și Daily Mail.„, citate de hotnews.ro

Asupra suspecților, Andreas V. (56 de ani) și vecinul acestuia Mario S. (33 de ani), au fost lansate acuzații potrivit cărora cei doi bărbați ar fi abuzat sexual aproximativ 30 de copii într-un camping de rulote din orașul german Lügde.

Deși dovezile digitale incriminatorii împotriva celor doi bărbați acuzați de pedofilie (circa 0, 7 terabiți de date) au fost stocate într-o cameră specială pentru dovezi, poliția germană a recunoscut că au dispărut aproape toate dovezile împotriva pedofililior.

Către ce ne îndreptăm? Opinia publică din Germania a fost atât de consternată încât în spațiul public au început să curgă, în afară de comentarii pline de furie și reproșuri împotriva autorităților, chiar și implicarea unor forțe conspiraționiste care încearcă treptat dezincriminarea pedofiliei și schimbarea legislației la nivel european cu privire la acest gen de infracțiuni.

Scandalul acesta din Germania, ne arată cel puțin faptul că anumite autorități germane ar trebui s-o lase totuși mai ușor cu reproșurile de corupție la nivel european și cu degetele îndreptate înspre România și a altor țări, atunci când e vorba de corupție și proasta funcționare a statului de drept. Când vezi asemenea exemple înfiorătoare din Germania, nu poți să nu te întrebi dacă nu cumva spun adevărul unii cetățeni germani atunci când se plâng că autoritățile germane închid ochii la infracțiuni din ce în ce mai grave comise de imigranții aduși samavolnic în Europa de mama Merkel & comp.

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

Școala Brâncovenească te invită luni, 3 Iunie, Casa de Cultură la conferința “Riscuri pentru sănătatea mintală la nouă generație”

“Aceasta este drama cea mare a copilului sau a tânărului culturii mediatice: discrepanţa uriaşă dintre…

4 ore ago

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

5 zile ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

5 zile ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

7 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

o săptămână ago