libris.ro

Progresiștii din diaspora întorc armele împotriva USR: „USR este doar imorală și incompetentă!”

Prezența partidelor din România din opoziție la congresul UDMR și manifestarea de „bucurie nemărginită” a reprezentaților respectivelor formațiuni politice, „rânjetele” lor despre care vorbea chiar și o parte a presei, nu au rămas fără consecințe în plan de imagine pentru USR și PNL.

Progresiștii români din diasporă desființează USR și PNL pentru „prestația” pe care au avut-o la congresul UDMR, acolo unde au stat cuminți în primul rând din sală, și au rânjit cu priviri bovine când s-au intonat pe rând imnul Ungariei și imnul secuiesc, dar nu s-a redat deloc și imnul României.

Progresiștii din diaspora întorc armele împotriva USR: Despre bucuria nemarginită a celor de la USR, PNL și a altora, îmbâcsiți moral, de a participa la congresul UDMR, nu mai e nimic de comentat!, Foto: facebook.com/diasporaprogresista.eu
Progresiștii din diaspora întorc armele împotriva USR: Despre bucuria nemarginită a celor de la USR, PNL și a altora, îmbâcsiți moral, de a participa la congresul UDMR, nu mai e nimic de comentat!, Foto: facebook.com/diasporaprogresista.eu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Redăm integral postarea de pe facebook a celor de Diaspora Progresistă:

„USR, bucuros nevoie mare să participe la al 14-lea congres al UDMR 

Ca și cum UDMR ar fi un partid politic în toată regula, respectabil, care ar fi adus, pesemne, vreodată, vreun Serviciu politic sau de altă natură României! Penibilul frizează limitele absolutului, în aplauzele pline de bucurie ale useriștilor, peneliștilor și altor babalâci inculți și corupți așezați în sala opulentă, care miroase acid a parfum anti-românesc, extremist.

Dorim scoaterea UDMR în afara scenei politice democratice din Europa și din România, deoarece
1) nu apare în Registrul Partidelor Politice și
2) legea partidelor politice nu permite exclusivismul etnic în România. Este pur și simplu anticonstituțional.

Udmr este un ONG înființat pe criterii etnice, cu un acces IMORAL la alegerile democratice din România, în baza unei legi abuzive, toxice, pe care trebuie să o abrogăm cât mai rapid. Face rău egoului izolationiștilor și instigatorilor extremiști din așa numitul „ținut secuiesc” (care nu există).

Participarea unui asemenea ONG, prin definiție etnic, la alegeri democratice, pe picior de egalitate cu Partidele Politice constituționale aduce atingere Constituției României și valorilor Uniunii Europene. Ambele legi ne instruiesc legat de Unitatea în Diversitate, indiferent de etnie și non-discriminare.

N.B. discriminarea etnică e de două feluri: negativă (se confruntă cu ea mai degrabă romii) și pozitivă (se bucură de ea mai degrabă maghiarii puși pe „fapte mari” mangâiați pe creștet de la Budapesta). Vrem, așadar, o țara fără discriminare etnică de niciun fel! Anul acesta facem trecerea la Normalitate! Nu mai putem aștepta.

Izolaționismul etnic promovat de UDMR, pe scena politică românească, nu a avut decat o contribuție cât se poate de toxică, în ultimii 30 de ani, alimentând corupția și incompetența din partidele majoritare, de pe o poziție de satelit etern fără ideologie, fără doctrină, fără valori sănătoase pentru țară.

Mercenari politici! Unii chiar o declară cu mult tupeu, ca și cum ar fi o mândrie. La fel cum se lăuda și USR, acum ceva timp, că la ei nu vom găsi table de valori, doctrina sau ideologie cu un amestec de „de toate”.Asta vrem? Mercenari? Călăuze oarbe?

Trebuie sa judecăm lucrurile foarte atent și să nu cădem prada spectacolului sofist pus la cale de aceste „formațiuni-de-tip-corb” sub o aură a unei oarecare normalități. Nu, nu este Normal! Nu mai vrem falși, mediocri, sofiști, mercenari fără Valori în politica naționala! Nu mai vrem pe scena politică oameni care urăsc România! Nu este posibil să mai tolerăm așa ceva! Ne-a ajuns! S-a vazut din faptele lor cine sunt acești indivizi!

Au „pendulat” permanent între partenerii de guvernare, doar să se agațe la putere, în ultimii 30 de ani! UDMR este o formațiune imorală și anticonstituțională. USR este doar imorală și incompetentă. Daca România ajunge mâine pe mâinile lor, cel mai probabil vor face mai rău decât cei de acum! Fiind atât de incompetenți și fără valori, fără pic de patriotism sau înțelegere a Statului și principiilor lui de funcționare, corbi hrăniți de mână străină, fără nimic sfânt, care mănâncă și beau cu dușmanul la masă, fără probleme și fără procese de conștiință! RUȘINE!

România de Mâine nu va mai avea așa ceva! UDMR reprezintă o insultă adusă celorlalte etnii din România și o insultă adusă poporului român multi-etnic și celui plecat în exil (tratat tot ca pe o minoritate marginalizată și batjocorită!).

Imnul Ungariei în România? Fără să aveți bunul simț să integrați în momentul solemn și imnul României? Nu se cade, este o mitocănie fără margini. Daca voi urâti România, noi o iubim. Unitatea națională nu se face prin cultivarea izolaționismului etnic și nici prin excluderea Imnului României din momentele solemne de pe teritoriul României. Comportamentul vostru de oengiști care ați absentat arogant de la lecția principală de Eticheta și Protocol nu va mai fi tolerat de noua clasa politică. Veți fi excluși de pe scena politică, pur și simplu.

Cât despre bucuria nemarginită a celor de la USR, PNL și a altora, îmbâcsiți moral, de a participa la așa ceva, nu mai e nimic de comentat! Faptele vorbesc de la sine!”, a scris pe facebook Diaspora Progresista

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info