libris.ro

Ora independentului: Mobilizare generală în România, Republica Moldova și diaspora pentru George Simion

Susținătorii candidatului independent la alegerile europarlamentare George Simion se vor întâlni duminică, la ora 13:00, în localitățile în care se află, din țară sau de peste hotare.  În cadrul întâlnirilor, aceștia vor centraliza semnăturile strânse pentru înscrierea candidaturii lui George Simion în cursa electorală din luna mai și vor stabili strategia pentru colectarea altor semnături din cele 100.000 necesare.

„Toți cei care mă susțin au convingerea, asemenea mie, că Unirea face puterea. De aceea, îi îndemn pe cei care au colectat semnături pentru candidatura mea independentă să formeze în localitățile lor din România, Republica Moldova sau diaspora grupuri de inițiativă unite, puternice, care să ofere un exemplu de mobilizare pentru a face România Mare în Europa”, a declarat candidatul independent George Simion.

Lista cu persoanele de contact și punctele de întâlnire poate fi găsită pe site-ul candidatului George Simion:  https://bit.ly/2tI619R. Susținătorii care doresc să participle la întâlnire în localitatea lor pot completa formularul online și vor primi SMS cu locul în care aceasta va avea loc. Informații suplimentare pot fi aflate la numărul 0757807886 (Mădălina).

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Sub sloganul „ROMÂNIA MARE ÎN EUROPA”, candidatul independent la alegerile europarlamentare George Simion va aduce în atenția opiniei publice teme de interes național: Unirea Basarabiei cu România, protejarea drepturilor românilor din comunitățile istorice, sprijinirea românilor din județele Harghita și Covasna, valorificarea potențialului diasporei și contracararea sistemului mafiot din România și Republica Moldova vinovat de jaful antinational din ultimele decenii.

Biroul de presă al candidatului GEORGE SIMION

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info