libris.ro

Micii neobolșevici din pepiniera lui Cioloș au aceleași preocupări ca bunicii lor: Redefinirea Proprietății!

Începând de la manifestul politic al Mișcării România Împreună a lui Cioloș, un manifest politic cu grave accente de ideologie de tip neobolșevic și mergând până la discursurile și preocupările spre extrema stânga atât ale celor din USR, cât și a celor din PLUS, putem spune fără să ne înșelăm că această struțo-cămilă numită alianța USR & PLUS nu are nimic în comun cu valorile de dreapta, ci are clar o orientare de stânga, ba chiar de extremă stânga.

Dar nici măcar manifestul politic al lui Cioloș de la MRÎ n-a avut atâta aromă bolșevică precum au avut-o unele dintre comentariile membrilor PLUS și USR de pe rețelele de socializare.

Însă abia acum apar în presă cele mai mari inepții debitate de această ceată de neobolșevici: de la redefinirea proprietății, până la traiul în grupuri… (n.r. pe modelul promovat de Macron(!?), al cărei fan pe facebook am văzut că este Oana-Maria Bogdan, membră de bază a conducerii PLUS).

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


”Cred că un pas important al omenirii va fi cel al renunțării la proprietate. Când nu vor mai exista teritorii care să aparțină unui om, trib, neam sau corporație, vom reuși să conviețuim armonios pe planeta Pământ. Eu am în credere că acest lucru se va întâmpla în timpul vieții mele”, a scris Oana-Maria Bogdan.

Aș desființa agricultura și nu aș domestici animalele. Cred că am fi oameni mult mai buni dacă, în calitate de descendenți ai vânătorilor și culegătorilor, nu am avea proprietăți și am trăi în grupuri în loc de cupluri”, a mai spus Oana-Maria Bogdan.

BOLȘEVISM PUR!

De la apologia lui Stalin ( n.r. vezi comentariul făcut de deputatul USR Claudiu Năsui), declarații împotriva Unirii cu Basarabia (n.r. vezi deputatul USR Iulian Bulai), promovarea „limbii moldovenești” (n.r. vezi Cosette Chichirău), până la abolirea proprietății private și a agriculturii, toate acestea sunt … planuri de viitor ale USR & PLUS!?

Deputatul USR Claudiu-Iulius-Gavril Năsui a scris pe facebook că Stalin „era uman, ca și Hitler, ca și fiecare dintre noi. Probabil a dorit să facă și ceva bun pentru omenire”

V-am spus că USR-iștii sunt noii bolșevici? Deputatul USR Claudiu Năsui despre Stalin: "Era uman, ca și Hitler, ca și fiecare dintre noi. Probabil a dorit să facă și ceva bun pentru omenire"
V-am spus că USR-iștii sunt noii bolșevici? Deputatul USR Claudiu Năsui despre Stalin: „Era uman, ca și Hitler, ca și fiecare dintre noi. Probabil a dorit să facă și ceva bun pentru omenire

Deputatul USR Iulian Bulai a făcut o declarație atât de abjectă, încât ai crede că încă n-a dispărut Cominternul, iar Bulai este membriu devotat acetsuia:

“Basarabia nu este parte a României. Nu ar fi mai larg să sărbătorim basarabenii de pretutindeni decât o zonă care nu mai este acum a României?”, a declarat deputatul USR, Iulian Bulai

In cel mai pur stil sovieto-internationalist, deputatul USR Iulian Bulai a venit sa ne readuca aminte ca "Basarabia nu este parte a Romaniei"!
In cel mai pur stil sovieto-internationalist, deputatul USR Iulian Bulai a venit sa ne readuca aminte ca „Basarabia nu este parte a Romaniei”!

Cosette Chichirau, deputat USR, păstreaza și ea de asemenea tradiția “internaționalist socialistă”, trecând în profilul său de pe Facebook la capitolul limbi cunoscute: limba română și cea … moldovenească.

Cine sunt de fapt cei de la USR: antiunionisti, moldovenisti, sustinatori ai marxismului, Foto: facebook
Cine sunt de fapt cei de la USR: antiunionisti, moldovenisti, sustinatori ai marxismului, Foto: facebook
Bolșevisme contemporane

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info