RSS

Protestatarii din Piața Victorie…

,,Dacă am timp mâine…

La 30 septembrie 1831 era întocm…

În 1831, Iordache Go…

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Micii neobolșevici din pepiniera lui Cioloș au aceleași preocupări ca bunicii lor: Redefinirea Proprietății!

Print Friendly, PDF & Email

Începând de la manifestul politic al Mișcării România Împreună a lui Cioloș, un manifest politic cu grave accente de ideologie de tip neobolșevic și mergând până la discursurile și preocupările spre extrema stânga atât ale celor din USR, cât și a celor din PLUS, putem spune fără să ne înșelăm că această struțo-cămilă numită alianța USR & PLUS nu are nimic în comun cu valorile de dreapta, ci are clar o orientare de stânga, ba chiar de extremă stânga.

Dar nici măcar manifestul politic al lui Cioloș de la MRÎ n-a avut atâta aromă bolșevică precum au avut-o unele dintre comentariile membrilor PLUS și USR de pe rețelele de socializare.

Însă abia acum apar în presă cele mai mari inepții debitate de această ceată de neobolșevici: de la redefinirea proprietății, până la traiul în grupuri… (n.r. pe modelul promovat de Macron(!?), al cărei fan pe facebook am văzut că este Oana-Maria Bogdan, membră de bază a conducerii PLUS).

”Cred că un pas important al omenirii va fi cel al renunțării la proprietate. Când nu vor mai exista teritorii care să aparțină unui om, trib, neam sau corporație, vom reuși să conviețuim armonios pe planeta Pământ. Eu am în credere că acest lucru se va întâmpla în timpul vieții mele”, a scris Oana-Maria Bogdan.

Aș desființa agricultura și nu aș domestici animalele. Cred că am fi oameni mult mai buni dacă, în calitate de descendenți ai vânătorilor și culegătorilor, nu am avea proprietăți și am trăi în grupuri în loc de cupluri”, a mai spus Oana-Maria Bogdan.

BOLȘEVISM PUR!

De la apologia lui Stalin ( n.r. vezi comentariul făcut de deputatul USR Claudiu Năsui), declarații împotriva Unirii cu Basarabia (n.r. vezi deputatul USR Iulian Bulai), promovarea “limbii moldovenești” (n.r. vezi Cosette Chichirău), până la abolirea proprietății private și a agriculturii, toate acestea sunt … planuri de viitor ale USR & PLUS!?

Deputatul USR Claudiu-Iulius-Gavril Năsui a scris pe facebook că Stalin „era uman, ca și Hitler, ca și fiecare dintre noi. Probabil a dorit să facă și ceva bun pentru omenire”

V-am spus că USR-iștii sunt noii bolșevici? Deputatul USR Claudiu Năsui despre Stalin: "Era uman, ca și Hitler, ca și fiecare dintre noi. Probabil a dorit să facă și ceva bun pentru omenire"
V-am spus că USR-iștii sunt noii bolșevici? Deputatul USR Claudiu Năsui despre Stalin: “Era uman, ca și Hitler, ca și fiecare dintre noi. Probabil a dorit să facă și ceva bun pentru omenire

Deputatul USR Iulian Bulai a făcut o declarație atât de abjectă, încât ai crede că încă n-a dispărut Cominternul, iar Bulai este membriu devotat acetsuia:

“Basarabia nu este parte a României. Nu ar fi mai larg să sărbătorim basarabenii de pretutindeni decât o zonă care nu mai este acum a României?”, a declarat deputatul USR, Iulian Bulai

In cel mai pur stil sovieto-internationalist, deputatul USR Iulian Bulai a venit sa ne readuca aminte ca "Basarabia nu este parte a Romaniei"!
In cel mai pur stil sovieto-internationalist, deputatul USR Iulian Bulai a venit sa ne readuca aminte ca “Basarabia nu este parte a Romaniei”!

Cosette Chichirau, deputat USR, păstreaza și ea de asemenea tradiția “internaționalist socialistă”, trecând în profilul său de pe Facebook la capitolul limbi cunoscute: limba română și cea … moldovenească.

Cine sunt de fapt cei de la USR: antiunionisti, moldovenisti, sustinatori ai marxismului, Foto: facebook
Cine sunt de fapt cei de la USR: antiunionisti, moldovenisti, sustinatori ai marxismului, Foto: facebook
Bolșevisme contemporane


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info