Prin toată Europa au câștigat na…

Deși prin alte țări …

Lia Olguța Vasilescu: O să mănân…

Invitată în studioul…

George Simion și primarul Mihai …

Candidatul independe…

Cum arată sumele partidelor poli…

Când întrebi pe oric…

Deputatul Matei Dobrovie priveșt…

"Nu votați partide c…

Ne pregătim de alegeri. Cine sun…

În urmă cu ceva ani,…

Și neomarxiștii se tem de ... tu…

Dacă văd că barca ia…

La Iași începe reabilitarea espl…

Angajații municipali…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

V-am spus că USR-iștii sunt noii bolșevici? Deputatul USR Claudiu Năsui despre Stalin: “Era uman, ca și Hitler, ca și fiecare dintre noi. Probabil a dorit să facă și ceva bun pentru omenire”

Print Friendly, PDF & Email

V-am spus că USR-iștii sunt noii bolșevici? Deputatul USR Claudiu Năsui despre Stalin: “Era uman, ca și Hitler, ca și fiecare dintre noi. Probabil a dorit să facă și ceva bun pentru omenire”

“Deputatul USR Claudiu-Iulius-Gavril Năsui a scris pe facebook că Stalin „era uman, ca și Hitler, ca și fiecare dintre noi. Probabil a dorit să facă și ceva bun pentru omenire”.

Postarea a venit în contextul în care un alt membru USR, senatoarea Florina Presadă, a postat o poză cu Iosif Stalin în tinerețe, însoțită de următorul comentariu: „Sunt încă în admirație față de cum arăta tânărul Stalin …cineva ar trebui să se întoarcă în timp să-l oprească din a deveni Stalin așa cum îl cunoaștem”, scrie activenews.ro.

În imaginea publicată de către Activenews putem observa cu stupoare faptul că Stalin reprezintă un subiect de interes pentru Florina Presadă și Claudiu Năsui, ambii de la USR, iar discuția celor doi lasă să se înțeleagă că există ceva mai mult decât simplul interes din punct de vedere istoric cu privire la Stalin…

V-am spus că USR-iștii sunt noii bolșevici? Deputatul USR Claudiu Năsui despre Stalin: "Era uman, ca și Hitler, ca și fiecare dintre noi. Probabil a dorit să facă și ceva bun pentru omenire"

V-am spus că USR-iștii sunt noii bolșevici? Deputatul USR Claudiu Năsui despre Stalin: “Era uman, ca și Hitler, ca și fiecare dintre noi. Probabil a dorit să facă și ceva bun pentru omenire”

Dar totuși asta nu este chiar o noutate, căci se cam știa de mult timp de înclinațiile neomarxiste ale celor de la USR: vezi episoadele Chichirău (în profilul ei de pe o rețea de socializare a specificat faptul că știe limba română și limba … moldovenească), și cel cu Iulian Bulai, care a zis-o de-a dreptul că nu vrea ReUnirea cu Basarabia și că românii ar trebui s-o lase mai moale cu unionismul. Semnalele erau destul de clare despre faptul că USR-iștii sunt un soi de noi bolșevici, unii care se ascund la umbra aparențelor de partid de centru-dreapta, când de fapt este mai mult decât evident că ei sunt niște impostori de extremă stânga.

Cine sunt de fapt cei de la USR: antiunionisti, moldovenisti, sustinatori ai marxismului, Foto: facebook

Cine sunt de fapt cei de la USR: antiunionisti, moldovenisti, sustinatori ai marxismului, Foto: facebook

Cosette Chichirau, deputat USR, păstreaza și ea de asemenea tradiția “internaționalist socialistă”, trecând în profilul său de pe Facebook la capitolul limbi cunoscute: limba română și cea … moldovenească.

Păi să n-o pupe Dodon de bucurie și s-o dea exemplu de antiunionism, sau după caz de patrioată “moldovancă”, până prin extremul Orient? Și țineți cont, este aleasă într-o funcție oficială de demnitar în Parlamentul României!

In cel mai pur stil sovieto-internationalist, deputatul USR Iulian Bulai a venit sa ne readuca aminte ca "Basarabia nu este parte a Romaniei"!

In cel mai pur stil sovieto-internationalist, deputatul USR Iulian Bulai a venit sa ne readuca aminte ca “Basarabia nu este parte a Romaniei”!

Mulți dintre ei se autointitulează progresiști, globaliști, dar pe majoritatea îi tradează discursul presărat din loc în loc, fix cu ideile internaționalist socialiste ale “revoluționarilor” de la începutul secolului trecut.

Ca și înaintașii lor, unii dintre ei fiind chiar vlăstare oficiale ale celor coborâți cândva de pe țevile tancurilor sovietice, nici ăștia nu privesc cu ochi buni unionismul românilor de pe cele două maluri ale Prutului. Iar exemplul cel mai bun pentru acest lucru este chiar deputatul USR Iulian Bulai, care a declarat următoarele despre problema Basarabiei:

“Basarabia nu este parte a României. Nu ar fi mai larg să sărbătorim basarabenii de pretutindeni decât o zonă care nu mai este acum a României?”, a declarat deputatul USR, Iulian Bulai


Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
Comodo SSL

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Vacante in Grecia